Deutsche SAT (19.2 E Astra) Kanäle inkl HD und SKY (TuningParameters) Upd: 24.08.2013 | Page 27

Discussion in 'Tipps, Tricks & Tutorials' started by Loewenpower, February 7, 2010.

  1. Scrounger
    • Team MediaPortal

    Scrounger Retired Team Member

    Joined:
    January 21, 2009
    Messages:
    1,032
    Likes Received:
    468
    Gender:
    Male
    Location:
    Stuttgart
    Ratings:
    +514 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Danke für den Tipp, hat super funktioniert :)



    tsWriter (direkter link)
    https://forum.team-mediaportal.com/threads/sky-optionskanäle-aufrufen.113752/page-5#post-1018153
     
    Last edited: August 24, 2013
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. D3ltoroxp
    • Premium Supporter

    D3ltoroxp MP Donator

    Joined:
    June 1, 2008
    Messages:
    3,308
    Likes Received:
    133
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +207 / 9
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Neuer Sender ab 5. September auf Sky:::

    Universal Channel HD -- Frequenz 11.876 H (SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 – 8PSK) aufgeschaltet
     
  4. Heffernan

    Heffernan Portal Member

    Joined:
    February 19, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hmm, sagt mal, ich müsste doch auch eigentlich SKY Sport 1-xx in SD finden, wenn es diese in HD gibt...
    Oder gibt es nur Sky Sport HD 1-xx und nur Sky Sport SD 1 & 2?
     
  5. este22
    • Premium Supporter

    este22 MP Donator

    Joined:
    February 13, 2007
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    107
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +122 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    gibt es natürlich. solltest du auch mit den Dateien hier finden.
    mit dem original ts writer eben auch nur wenn gesendet wird.
    mit dem alternativen hab ichs nicht versucht, sollte eigentlich klappen
     
  6. helge
    • Premium Supporter

    helge MP Donator

    Joined:
    August 1, 2006
    Messages:
    644
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Neustadt am Rbge.
    Ratings:
    +27 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @ Löwenpower:hast du Pro7 Maxx in die liste schon eingepflegt ?
    Helge
     
  7. este22
    • Premium Supporter

    este22 MP Donator

    Joined:
    February 13, 2007
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    107
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +122 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    der sollte schon drin sein. hat ja den alten platz von sat1 emotions übernommen
     
  8. helge
    • Premium Supporter

    helge MP Donator

    Joined:
    August 1, 2006
    Messages:
    644
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Neustadt am Rbge.
    Ratings:
    +27 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    o.k. danke, dann werde ich mal mit der neuen liste scannen.
     
  9. este22
    • Premium Supporter

    este22 MP Donator

    Joined:
    February 13, 2007
    Messages:
    1,753
    Likes Received:
    107
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +122 / 1
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    das Problem ist dass man die alten Sender leider immer löschen muss vorher, sonst ändert sich der Name nicht
     
  10. helge
    • Premium Supporter

    helge MP Donator

    Joined:
    August 1, 2006
    Messages:
    644
    Likes Received:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Neustadt am Rbge.
    Ratings:
    +27 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hat auf Anhieb funktioniert,hatte schon länger keinen Scan mehr gemacht. Sat1 Gold,Pro7 MAXX und Astra 3 D sind
    jetzt bei mir in der Sender liste und das ist es was ich wollte.
     
  11. frankteb
    • Premium Supporter

    frankteb MP Donator

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    88
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +92 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi,

    gibt es eine fertige Senderliste nur mit den SKY Sport Sendern. Ich habe meine Sender eigentlich "perfekt" organisiert und möchte keinen neuen Sendersuchlauf machen, da danach immer alles durcheiander ist.

    Hauptsächlich geht es mir um die Sender SKY SPORT HD3 und HD auf denen gerade die deutschen CL-Spiele übertragen werden.

    Danke schon im voraus.
     

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!