Empty folders in Videos thumb (1 Viewer)

ajs

Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,439
    10,314
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Hi All!
    Who creates empty folders in "\thumbs\Videos\"? In the log file, nothing.
    mp.png

    It is also the second time lost all thumbnails of films (MyVideo) from the folder "thumbs\Videos\Title\".
     

    Attachments

    • MediaPortal.zip
      26.5 KB
    Last edited:

    mbuzina

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 11, 2005
    2,839
    726
    Germany
    Home Country
    Germany Germany
    MP 1.4 reorders the thumbs for Video & Pictures as it is not performant to store 1000s of files in one Directory. So MP creates subdirs in them. If you do not have a lot of thumbs, they will be empty but will grow the more thumbs you have.
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,439
    10,314
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    • Thread starter
    • Moderator
    • #3
    If I have these settings are created with a folder too?
    mp.png

    And in these folders are stored only thumbnails are created from video files? A cover as before in the folder "\thumbs\Videos\Title\"?
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    15,439
    10,314
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    • Thread starter
    • Moderator
    • #4
    And why are created with thumbnails in the directory with the movies? For them, there are these directories.
    RED.avi
    RED.jpg
    ...
    Линкольн - Lincoln (2012).avi
    Линкольн - Lincoln (2012).jpg
     

    flop007

    New Member
    May 2, 2015
    1
    0
    Home Country
    France France
    What relation it has between folder automatically generate in "\thumbs\Videos\Actors\ActorsMovies" and datatable "IMDBmovies"?
    How folders are generated?
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I don't organise my media in the way that you do, so I don't know whether MediaPortal provides the capability that you want. All that I can suggest is that you read this page in the MP Wiki and experiment to see if it will merge the separate folders to give you a unified view of the media. -- from CyberSimian in the UK
    I don't organise my media in the way that you do, so I don't know whether MediaPortal provides the capability that you want. All...
    Hi i have a collection of 9208(Still growing on a daily basis)) music videos(ripped in m2ts format from blu-rays) which are stored...
    Replies
    1
    Views
    682
    Ok some good news after much tearing out of hair lol as i refuse to be beaten at problem solving i managed to find out where EPG Collector gets its epg from and found it gets it from 'freesathome' so cribbed the settings from that and added the freesathome channel to the radio channels and selected that channel only to collect epg...
    Ok some good news after much tearing out of hair lol as i refuse to be beaten at problem solving i managed to find out where EPG...
    Hi folks Ive just started using epg collector to import uk freesat epg into mediaportal i have had good success with it so far and...
    Replies
    7
    Views
    1K
    @Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
    @Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
    Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
    Replies
    1
    Views
    346
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    1K
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
    After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
    Replies
    3
    Views
    1K
    Top Bottom