[solved] - failed to-startup tvservice

Discussion in 'Installation, configuration support' started by torbjorns, January 12, 2020.

  1. torbjorns
    • Premium Supporter

    torbjorns MP Donator

    Joined:
    January 27, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Hi guys! Can you please help me out on this issue. Any clues provided are good ones...

    Failed to startup tvservice

    Sorry for repost/ Torbjörn


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. torbjorns
    • Premium Supporter

    torbjorns MP Donator

    Joined:
    January 27, 2008
    Messages:
    145
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +5 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Ok, then I solved it;
    I downloaded "mysql-workbench-community-8.0.18-winx64" MpTvDb; (user; root and pw; MediaPortal)
    I was looking for table "server"; edit to a a proper networkaddress.
    Restart pc some 3 times, then it worked again.

    This behavior must be regarded as a bug. Can it be fixed?
     
    • Like Like x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!