install error grabber.dll (1 Viewer)

rodor

Portal Member
June 18, 2008
19
0
when i install this plugin shows something about grabber.dll
vista 64bit, clean mediaportal 1 setup
 

KimDuncan

New Member
November 24, 2009
1
0
Home Country
Denmark Denmark
I have same problem and i dont have a Grabber.dll file in the folder C:\programmer(x86)\Team Mediaportal\mediaportal\plugins\windows\

im running Windows 7 64Bit Ultimate.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under Team Media Portal in PF X86. The net 4 version, as I indicated, is the one I installed. Or tried to. For completeness, I deleted the (empty) folder & the Team Media Portal folder (otherwise empty), and...
Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under...
1. Download MediaPortal for free! - MEDIAPORTAL Click "media portal 2", goes to this github link, which is a 404. 2. Downloaded the...
Replies
2
Views
261
I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the error. After uninstalling MpUrlSourcesplitter(x64) I installed the MpUrlSourcesplitter(x86). But the error message still comes.
I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the...
Just completed a clean install of Win 10 followed by MP 1.31. During install the installer hung up because I didn't have .net 3.5...
Replies
3
Views
630
I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with Win11 installed. I downloaded and tried installing Mediaportal 1. I chose single click standard installation with no TV. It started working on things and I wasn't paying terribly close attention, but...
I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with...
I've done a few MP1 installs in the past and haven't had a problem, so I didn't expect one today. I just purchased a mini PC with...
Replies
0
Views
129
I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at all. I just wanted to: understand current Status & Situation understand my Options for a stable System improve my Knowledge & learn from Experts Especially because your limited Dev Resources and the...
I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at...
Hello Folks, Yesterday I upgraded to Mediaportal 2.5 via uninstalling 2.4.1 first and then install the latest .NET6 Variant of...
Replies
12
Views
1K
Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that apparent errors are not rare, but these are "errors" that do not affect the functioning of the product. (It is not desirable to have these errors in the log file, as it misleads users, testers, and...
Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that...
Hi, I am reinstalling MediaPortal 1.13 on a new W10 64Bit computer. In need to use this old version because of TVWishlist. So my...
Replies
10
Views
1K
Top Bottom