Katsomo.fi (1 Viewer)

doskabouter

Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,277
    2,526
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Just got a report that katsomo.fi isn't working correctly.

    Anyone care to elaborate?
     

    seco

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 7, 2007
    1,575
    1,239
    Home Country
    Finland Finland
    I get

    Code:
    [05-17 23:03:01,346] [MPMain	  ] [INFO ] DoPageLoad with CurrentState 'groups', PreviousWindowId '0'
    [05-17 23:03:04,827] [OnlineVideos] [INFO ] Looking for dynamic categories for site 'Katsomo'
    [05-17 23:03:04,829] [OnlineVideos] [INFO ] Found 0 dynamic categories for site 'Katsomo'
    [05-17 23:03:07,426] [MPMain	  ] [WARN ] System.IO.DirectoryNotFoundException: The directory : C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\ not found.
      at Vlc.DotNet.Core.Interops.LibVlcInteropsManager.InitVlcLib(String libVlcDllsDirectory)
      at Vlc.DotNet.Core.Interops.LibVlcInteropsManager..ctor(String libVlcDllsDirectory)
      at Vlc.DotNet.Core.VlcContext.Initialize()
      at Vlc.DotNet.Forms.VlcControl..ctor()
      at OnlineVideos.MediaPortal1.Player.VLCPlayer.Play(String strFile)
      at MediaPortal.Player.g_Player.Play(String strFile, MediaType type, TextReader chapters, Boolean fromPictures)
      at MediaPortal.Player.g_Player.Play(String strFile, MediaType type)

    but I'm not sure if this is the correct problem. However the GUI doesn't say anything about errors, nothing just happens when I click any video.
     

    tourettes

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    Using VLC instead of MP's rendering pipeline is something that will cause quality issues - althou it wont matter since most of the Katsomo content is already plagued with the content quality :p
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,277
    2,526
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Mp's playback of m3u8 isn't possible, that's why I defaulted to VLC playback. Of course, you will have to install vlc to use it...
     

    micko

    Portal Pro
    May 27, 2006
    258
    51
    Home Country
    Finland Finland
    Katsomo.fi is not working at all. Site layout is changed that much I think. It would be great if someone has time to repair it.
     
    Last edited:

    micko

    Portal Pro
    May 27, 2006
    258
    51
    Home Country
    Finland Finland
    Thanks mate. It still seems that "Kaikki Ohjelmat" category isn't working. If I select "Aakkosjärjestyksessä" and then an initial alphabet it gives "error getting dynamic categories". Or is it something wrong in my configuration?
     

    doskabouter

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 27, 2009
    4,277
    2,526
    Nuenen
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Fixed ruutu a bit. There are still some issues where no videos are found, and also I see more categories on the website as in onlinevideos, but those seem to be paid. Is that correct?
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MP1 MP2 1.30.0 Channel 5 missing DE
    Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't seem to find it.
    Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't...
    Is anyone else having a problem with Channel 5? Until recently it was fine but I have just discovered that I can no longer view...
    Replies
    2
    Views
    448
    that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx derails (symptoms are: frozen image, or sound only at video playback) Mind you, it's MP client only, no tvservice, and mp shutdown before sleep (and ofcourse start again at wake) Edit: leaving MP running...
    that is absolutely not my impression, I think I reboot my htpc max a couple of times a year, usually (wild guess) when directx...
    Hello my media portal doesn't start anymore, it was working fine yesterday but impossible to start now. The last time I shutdown...
    Replies
    4
    Views
    529
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Replies
    0
    Views
    666
    MP1 MP2 Picture-in-picture DE
    PM'd you..
    PM'd you..
    I just installed MP 2.4.1. Picture-in-picture was working in 2.4 (although just lately I was not getting audio with the second...
    Replies
    13
    Views
    922
    I guess from this, that the mapping steps basically work. Please try to map some of the keys you mention to be not working and upload the log files afterwards. Maybe @Brownard can see something and a solution can be found. Please open a thread in the OnlineVideo section for this, we should not mix 2 topics in one thread.
    I guess from this, that the mapping steps basically work. Please try to map some of the keys you mention to be not working and...
    I am having trouble to make my remote control work correctly on MP2. Having upgraded from MP1 to MP2 where the remote using the...
    Replies
    24
    Views
    1K
    Top Bottom