[WiP] - madVR support in MP1 | Page 421

Discussion in 'Area 51 - Testing Area' started by Sebastiii, March 20, 2016.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    In fact there few mode that don't works with madVR (2D to 3D conversion / 3D reverse/normal mode) lol :p


     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Kotik
    • Premium Supporter

    Kotik MP Donator

    Joined:
    March 19, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    337
    Gender:
    Male
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +555 / 2
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    I got some rare bug that i am hunting for a month now, can we take a look at it?

    Take a look at the end of the log files, TV started playing with no sound on a channel switch, then when i switch to a different channel again i get video playing fine but sound in loop.

    P.S. I am on IRC
     
    • Like Like x 2
  4. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Guys going out so will try tomorrow to continue :)
    :p
     
    • Like Like x 1
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    I have seen this too and need to look why, it's maybe related to rebuild filter code, with D3D11 if we disconnect the Video PIN it lead to a deadlock, but i was thinking for audio the rebuild was ok.
    You can reproduce it randomly right ?

    @Owlsroost does the audio part rebuild need to wait something for video for TsReader ? :)
     
  6. Kotik
    • Premium Supporter

    Kotik MP Donator

    Joined:
    March 19, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    337
    Gender:
    Male
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +555 / 2
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    It is random and hard to reproduce. It happens mostly after long pauses or random channel switching.

    I noticed that my avr always reports the audio of the previous channel or it randomly reports stereo.

    Keep in mind that i am not using D3D11, i am using DXVA CB or sometimes DXVA Native for testing.


    Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Ok :)
    Will look also in code if the audio is rebuild :p
     
  8. Kotik
    • Premium Supporter

    Kotik MP Donator

    Joined:
    March 19, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    337
    Gender:
    Male
    Location:
    Athens
    Ratings:
    +555 / 2
    Home Country:
    Greece Greece
    Show System Specs
    Another hard bug that i see randomly is TV channel switching, sometimes when u switch to a different channel the switch happens but i stead the new channel u still get the previous one :)

    When this happens audio and video are ok but well..... u dont get the channel u wanted haha.

    Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
     
    • Like Like x 2
  9. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    @Kotik :) V348 in first post (it should fix the TV channel audio issue i'm hopping it does)
    @daWooky i did change the frame grab quality, it seems to be better for Auto3D analysis (new Auto3D attached in first post, just be careful about the replaced files, it seems on HTPC, the MPEI didn't upgrade the DLL, so i deleted them before running Auto3D.MPEI).

    :p
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,264
    Likes Received:
    6,218
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,224 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    V349 :p Zapping delay fix against V348 (Video alert not received so it added a 5 secs timeout delay)
     
    Last edited: October 15, 2017
    • Thank You! Thank You! x 1
  11. daWooky
    • Premium Supporter

    daWooky MP Donator

    Joined:
    April 3, 2012
    Messages:
    775
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +924 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    thanks seb,
    so far the new v348/49 auto3d combination works good (y)
     
    • Thank You! Thank You! x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 4)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!