MediaPortal SVN-Snapshot:-02-15-2009 12-22h - Revision:21720.rar | Page 9

Discussion in '[untested] MediaPortal and TV-Server 1.0 svn-build' started by MediaPortal-Bot, February 15, 2009.

  1. flokel
    • Premium Supporter

    flokel Portal Developer

    Joined:
    October 11, 2005
    Messages:
    1,601
    Likes Received:
    157
    Location:
    Unterfranken
    Ratings:
    +157 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. framug

    framug Portal Pro

    Joined:
    January 31, 2005
    Messages:
    4,180
    Likes Received:
    203
    Occupation:
    software engineer
    Location:
    South of France
    Ratings:
    +244 / 2
    Home Country:
    France France
    If you are interested by code...

    Edit : Or, leave user choice like in .jpg, finally....
     

    Attached Files:

  4. ARE2

    ARE2 Portal Pro

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    166
    Likes Received:
    8
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
    Hi,

    Yesterday evening I recorded a movie and now I wanted to watch it but the "my recordings" Screen in MP is empty :confused:? All my previous Recordings + the one I made with this SVN doesn't show up. The List is empty :mad: !? I checked my tvServer config and everything is configured correctly!?! At first I thought my old movies just aren't correctly imported and the new movie didn't record, but I checked it directly on Harrddisk and the movie was correctly recorded and its working fine. So they are only not showing up in the recording list!

    Anybody a clue?

    Logs attached.

    :D and Regards
    ARE2
     
  5. diskeeper

    diskeeper Portal Pro

    Joined:
    January 5, 2007
    Messages:
    6,109
    Likes Received:
    400
    Gender:
    Male
    Location:
    Dortmund
    Ratings:
    +417 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  6. yhoogi
    • Premium Supporter

    yhoogi MP Donator

    Joined:
    March 9, 2008
    Messages:
    591
    Likes Received:
    23
    Ratings:
    +49 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    External Player Problem

    I am using Zoomplayer for the Video playback.

    While starting, receive a promt if I want to continue on the last known playback position. (whic should not appear if an external plaer is selected)

    Also, when switching back from zp, I have an error-message that mp could not playk the selected video with description of used codecs.

    Seems like the config setting to use an external player is completely ignored.

    Cheers,
    yhoogi
     
  7. ARE2

    ARE2 Portal Pro

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    166
    Likes Received:
    8
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Poland Poland
  8. micko

    micko Portal Pro

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Show System Specs
    First SVN that I've tested for a while. Found one exception using common 3rd party plugin called MP-TV Series. Tried two versions of it with same results. Reverted MP back to pure 1.0 and plugin is working fine again.

    Logs not helping. This happens in configuration while starting to import new series.. exception pops up and configuration crashes. Gladly MP 1.0 is working fine (and I DO like testing) :)

    [​IMG]
     
  9. xanadu1979

    xanadu1979 Portal Pro

    Joined:
    April 15, 2008
    Messages:
    80
    Likes Received:
    2
    Occupation:
    Software Developer
    Location:
    New Orleans, LA
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    You need to use this build with the latest SVN's.
    https://forum.team-mediaportal.com/...v2-2-3339-svn-test-release-21-feb-09-a-54740/
     
  10. micko

    micko Portal Pro

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    24
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Finland Finland
    Show System Specs
  11. grubi

    grubi Portal Pro

    Joined:
    June 16, 2007
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    77
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +86 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Yesterday I had the problem multiple times that the computer did not want to go into standby when trying to initiate a manual standby. Looking at the logs shows that TVServer was refusing to go into standby but I found no obvious reason. I thought that this issue was fixed with this SVN?

    Any Ideas?
    Partial logs attached.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!