My MP is crached (1 Viewer)

amirp

Portal Member
November 8, 2008
25
0
Home Country
Israel Israel
Hi ,
I reinstalled the last 1.0 version with the StreamedMP 0.4.298. the MP was crashed when I was end to watch movie using movingpicture

Please Advice
 

amirp

Portal Member
November 8, 2008
25
0
Home Country
Israel Israel
My MP was crashed again

Hi,
My MP was crashed again,
atttached are the log files,

Please someone can advice me what to do
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
Replies
2
Views
518
I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
Replies
24
Views
2K
Thats it. Thanks.
Thats it. Thanks.
I have installed win10. After the mp1.32 installation didn't work without problems, I reinstalled 1.31 and restored my old settings...
Replies
2
Views
573
Decided to try installing x64 v1.33 after seeing this post. I had x86 1.32 installed. Installed x64 first without deleting the x86 version to check it was working. Then deleted x86 version. Then reinstalled x64 as it didn't like it. Anyway streamedMP is working perfectly for me.
Decided to try installing x64 v1.33 after seeing this post. I had x86 1.32 installed. Installed x64 first without deleting the x86...
Not for me... So, I've uninstalled MP (full cleanup), then I've installed MP x64 1.33 only. But, when I've tried to install...
Replies
12
Views
1K
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
708
Top Bottom