MyFilms & MP 1.4 (1 Viewer)

rickyman

Portal Pro
February 5, 2008
210
1
when i install MP 1.4, myfilm is not there anymore. is there anyway it will shows up again?

thanks
 

Dadeo

Docs Group Manager
  • Premium Supporter
  • November 26, 2006
    5,340
    3,321
    Himalayas, India
    Home Country
    Canada Canada
    There are some compatibility issues that need to be addressed rickyman - so you will need a new version for MP 1.4. Guzzi is aware of it and hopefully will get time to do it soon ;)
     

    Guzzi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 20, 2007
    2,161
    747
    As soon as I found the time to upgrade my environment to MP1.4, I will release MP1.4 compatible version.
    Most probably, it will not only add compatibility, but also a lot of added features since last release - there is some imho really nice stuff in there :)
     

    exe222

    Portal Pro
    August 22, 2011
    71
    18
    Home Country
    Germany Germany
    I'm also looking forward to the new version which is 1.4 compatible. Can you give us a rough date?
     

    Guzzi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 20, 2007
    2,161
    747
    Well, I got the 1.4 compatibility and installer already done, but as within the last months, there is several grabber scripts broken and there is some bugs that need to be fixed first. Once I am clear about the scope to be done, I can tell more - but we're actively working on it ;-)
     

    u28151

    Portal Pro
    March 24, 2005
    179
    20
    Home Country
    Sweden Sweden
    Well, I got the 1.4 compatibility and installer already done, but as within the last months, there is several grabber scripts broken and there is some bugs that need to be fixed first. Once I am clear about the scope to be done, I can tell more - but we're actively working on it ;-)

    Hi Guzzi

    Really eager to know when the version for 1.4.x is ready for us out here? :)
     

    Goadlover

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 10, 2010
    5
    0
    Leeds, West Yorkshire
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Glad to read above that the 1.4 version is in progress. Looking forward to it's release. Keep up the great work on this fantastic plug-in. Many thanks (y)
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I have not seen that one but it is possible that after installing the 1.32 x86 version that I scanned and tested TV before installing the x64, but not sure it that would make any difference! I am currently testing an improved version but at this point it is still not clear how or when a fixed x64 version will be available.
    I have not seen that one but it is possible that after installing the 1.32 x86 version that I scanned and tested TV before...
    Windows 11 23h2 1) MP 1.32 Final x64 Fresh install does not work and fails during the install "MySQL Start Service Exception". The...
    Replies
    13
    Views
    2K
    Hi CyberSimion Have now got MP 1.31 working ok Stopped Network Adaptor waking computer (Computer now not waking from sleep other than to record scheduled programs) Activated Power Scheduler and ticked all boxes under EPG tag (XmLTv guide now downloaded and installed as scheduled) I think my problem with MP 1.32 install re scheduled...
    Hi CyberSimion Have now got MP 1.31 working ok Stopped Network Adaptor waking computer (Computer now not waking from sleep other...
    I have just installed MP 2.4 I have set up for ICE TV XMTV guide Followed all instructions for set up ( as for MP 1 ) Guide...
    Replies
    14
    Views
    943
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    613
    @CyberSim was right. There was an order. I just checked the server configuration. But the command was in the client configuration of Powersheduler. I've corrected it now and hope it works now. I thank you for the support.
    @CyberSim was right. There was an order. I just checked the server configuration. But the command was in the client configuration...
    So far I have used the MCS standby tool to close the MP client before standby. This doesn't seem to work anymore and causes me to...
    Replies
    10
    Views
    1K
    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
    After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
    Replies
    1
    Views
    763
    Top Bottom