[NEW ISSUE] Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. makes this plugin crash (probably due to the long path)? (1 Viewer)

emphatic

Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,602
    1,093
    Alingsås
    Sweden Sweden
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #11
    It would be interesting to log the full pathname being downloaded. While none of your paths are > 260, concatenating a long sus file name can easily throw the total length over 260 chars. Also from the log it is not evident whether the error occurs while downloading (in temp folder) or when moving the downloaded file in its final place. If the error occurs with certain provider(s) only (same video file ofc) then it is during downloading and probably has to do with unpacking the subs from multiply nested zip/rar archives.
    The error is shown before any downloading is attempted, at the very moment when the search results are presented. I take you've not encountered these errors yourself, @arion_p ?

    Emph
     

    arion_p

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 7, 2007
    3,373
    1,626
    Athens
    Greece Greece
    Country flag
    No, I haven't.

    Obviously I read this thread too fast and missed the fact that the error is shown before downloading. It is however quite odd. Does it only happen with certain providers only? Again it appears as if the error happens within the provider, although it is beyond me why a provider would try to open a file while searching.
     

    emphatic

    Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,602
    1,093
    Alingsås
    Sweden Sweden
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #14
    Only with podnapisi.net
    Removing this from my selected sites has fixed the path length issue for me. I'm looking forward to giving the next episode of Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. a go to see if it all comes down to podnapsi. Podnapsi.net seems to be down though?

    Emph
     

    emphatic

    Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,602
    1,093
    Alingsås
    Sweden Sweden
    Country flag
    • Thread starter
    • Moderator
    • #16
    So... I removed Podnapsi from my selected sites, downloaded the previous S.H.I.E.L.D. episode and did a subtitle search. No crash, no hits using my selected sites. Chose All Sites and now I got multiple hits, still no crash. I have no idea what's going on...

    Emph
     

    fischy667

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • May 5, 2010
    956
    278
    38
    Rostock
    Germany Germany
    Country flag
    @seco
    I think it is obvious. There is a problem with the podnapisi implementation in subcentral and/or subtitledownloader.
     

    Terra

    Portal Pro
    August 25, 2009
    230
    56
    Austria Austria
    Country flag
    What do you mean? This is fixed already.
    Emph
    On my HTPC MP still crashes with that error. How was this fixed?

    EDIT:
    - MP 1.7.1 Hotfix
    - SubCentral 1.2.2.312
    - Podnapisi disabled
    - Happens with almost all shows


    [2014-06-01 14:38:50,487] [Error ] [Subtitles Downloader Thread] [ERROR] - MediaPortal: Unhandled exception occured
    [2014-06-01 14:38:50,503] [Log ] [Subtitles Downloader Thread] [ERROR] - Exception: System.IO.PathTooLongException: The specified path, file name, or both are too long. The fully qualified file name must be less than 260 characters, and the directory name must be less than 248 characters.
    at System.Windows.Forms.Control.MarshaledInvoke(Control caller, Delegate method, Object[] args, Boolean synchronous)
     
    Last edited:

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    R MP2 GUI Issues General 7
    morpheus_xx [WiP] WIP 2.3 Fanart issues? MediaPortal 2 13
    morpheus_xx [Help Me!] Build issues on TeamCity MediaPortal 2 1
    W Not finding/matching new series - thetvdb issue? My TVSeries 3
    J [fixed] Import issue with alternate movie title matching the name of another movie Submit: Bug Reports 7
    1gkar Latest Intel HD4600 Drivers Issue General Support 1
    J Odd issues with Freesat EPG - MP2 General 18
    DHosein Mediaportal & Antimalware Service High CPU issue General Support 2
    J MediaPortal TV Server and Kodi media source issues General 9
    S Movie navigation issues in MP2 General 8
    cbr954rr Issue BOOTSUWRNQ with online videos? Plugin Development 1
    2BitSculptor MP1.23 release mediainfo issue? MediaPortal 1 Talk 4
    A TV Channel Combination - case issue Television (MyTV frontend and TV-Server) 0
    Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
    G Amazon Prime (Online Videos) Issue Plugin Development 6
    joecrow 1.22.0 MPE Manager issues. 1.22 5
    M [solved] MP2 v 2.2.1 Issue - Registry Key not created General 5
    D [solved] Multiple issues with new MP2.2.1 install 2.2 Archive 7
    S [solved] Live TV subtitle issue if not using 100% font General 31
    T FF or Rewind video issue watch/edit Videos 0
    K server issue OffTopic 0
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    johns11 [solved] MP2.2 TV configuration issue General 4
    A Issues with new install of My Emulators 2 My Emulators 11
    R [fixed] [MP2-799] New Manual Schedule issue. 2.2 Archive 8
    Top Bottom