[NO BUG] MP 1.4.0 Final BasicHome Editor doesn't work (1 Viewer)

Kasselhöfer

Portal Pro
February 20, 2008
197
7
Home Country
Germany Germany
Hi,
the Basic Home Editor dosen't work. I can't change the style. Is that right?
How can I change the Video button from My Video to Moving Pictures

Andreas
 
Last edited by a moderator:

ltfearme

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    Of course you can change the style and buttons, what would be the point of the editor!

    What are the steps you did to change it, have you done it before?
     
    Last edited:

    Kasselhöfer

    Portal Pro
    February 20, 2008
    197
    7
    Home Country
    Germany Germany
    Hi ltfearme,
    I Change my post. Sorry for the mess.
    The BasicHome Editor dosen't work with the 1.4 Final. I have only the default skin
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Right, this solved this issue. I added my comment to this thread. Thank you very much!
    Right, this solved this issue. I added my comment to this thread. Thank you very much!
    Until MP 1.31 I was able to change the Videos home screen button to Moving Pictures: MediaPortal Configuration -> GUI -> Skin ->...
    Replies
    2
    Views
    636
    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
    I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
    Replies
    5
    Views
    508
    Will try to do so ;)
    Will try to do so ;)
    I'm customizing DefaultWideHD with larger text for my old eyes. I find that the name for the plugin "Moving Pictures" is too long...
    Replies
    13
    Views
    2K
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    2K
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as Administrator, and the Administrator do not have yet logged in on the UNC \\192.168.222.247\Public even if the normal user on the PC have done it. So to fix it on the Win 11 HTPC: Created a shortcut to...
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as...
    Hi! I was running MP1.33 x64 and I was fine and happy since many years, then the hard drive on the HTPC died. But I was able to...
    Replies
    1
    Views
    351
    Top Bottom