OnlineVideos 2.0 Beta Test | Page 4

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, February 28, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    @ronsonol can you attach your online videos log?
    You might want to uninstall the plugin (no need for a full clean up, keep your settings), remove all online videos dll's in plugins folder if there're any left, and reinstall?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Arni_69

    Arni_69 Portal Member

    Joined:
    November 18, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Reinstall OV 2. With the new .dll on the right place it does not work. Only a white screen popping up. With the "old" dll its run fine. (I rename the DLLs in the same folder.) The remote works, as generic hid, on the pc monitor, where netflix start. Is the picture,with displayfusion, on the TV, the remote doesnt work.
     
  4. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Did you change the file type suffix to something else than .dll (I assume you did)?
    Multiple screen setup:
    I know there is some keyboard/remote hotkey to change this but I don't remember... You could try to change the setting manually in OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe.config. Change the value to 1 and try without displayfusion.

    Code (XML):
    1.   <userSettings>
    2.     <OnlineVideos.Sites.WebAutomation.BrowserHost.Properties.Settings>
    3.       <setting name="CurrentScreenId" serializeAs="String">
    4.         <value>0</value>
    5.       </setting>
    6.     </OnlineVideos.Sites.WebAutomation.BrowserHost.Properties.Settings>
    7.   </userSettings>
    8.  
    Edit and please attach the log-files (onlinevideos and browser) every time you have a problem. Use debug level logging in MP.
     
    Last edited: March 4, 2015
  5. ronsonol
    • Premium Supporter

    ronsonol MP Donator

    Joined:
    April 2, 2007
    Messages:
    178
    Likes Received:
    23
    Location:
    Kingston
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Thanks, this worked! Removing the old dll's from the plugin folder seemed to do the trick.
     
    • Like Like x 1
  6. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Great(y)!
    Does the dll in post #21 work for you? Backup the old one to desktop or something and replace it with the new.
     
  7. ronsonol
    • Premium Supporter

    ronsonol MP Donator

    Joined:
    April 2, 2007
    Messages:
    178
    Likes Received:
    23
    Location:
    Kingston
    Ratings:
    +23 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Yes, I am using it. It works well.
     
    • Like Like x 1
  8. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,448
    Likes Received:
    4,228
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,368 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Here is a Trailers plugin beta to test with the new OnlineVideos plugin.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 5
    • Thank You! Thank You! x 2
  9. Arni_69

    Arni_69 Portal Member

    Joined:
    November 18, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    yes, called the dll in dl_ .Changing monitor is working with value 1. Only the remote doesnt work.
     
    • Like Like x 1
  10. Jason Pyke

    Jason Pyke Portal Pro

    Joined:
    April 12, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    30
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +40 / 0
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
  11. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    I'm looking at the logs and notice that they aren't from the same time so it's difficult to analyze what's wrong.
    It would be great if you could test two use scenarios:
    1) The thing Jason asked for in the previous post (with the working "old" dll)
    2) Remove or move the "old" dll from the plugins folder and try the new dll and attach the two log files.

    EDIT:
    Or even better, start MP with the watchdog (report to plugin developer)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!