OnlineVideos 2.0 Beta Test | Page 5

Discussion in 'OnlineVideos' started by offbyone, February 28, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arni_69

    Arni_69 Portal Member

    Joined:
    November 18, 2014
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    @Jason Pyke @Ministerk
    Make it all tomorrow with the logs.



    The remote works on pc screen but not on tv.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Just tried this again with the browser on debug, now it won't play Amazon movies at all. The screen goes white all over then it disappears. Tried a few different movies and all did the same. Attached logs, also the browser.config in case I did something I shouldn't of in there? For info I am on MePo 1.10 and just using the default install that OB1 posted originally in this thread.[DOUBLEPOST=1425579814][/DOUBLEPOST]Reinstalled OV2 from first post and tried again. Play back works OK.

    1. Double check your remote settings: I use an official MS MCE usb receiver with a Harmony remote mapped with official MCE remote codes (mapped them myself with IR capture from official MCE remote. In remote config of MePo I have 'Use MCE Remote / Keyboard' checked
    2. Start a video and let it play for some seconds: Minute or so played
    3. Press
      1. Pause: Does nothing
      2. Play: Still playing obviously but play button does nothing
      3. Right: This does skip forward
      4. Left: This does skip backwards
      5. Stop: Does nothing
      6. Back: Does nothing
      7. Esc: Does nothing
    4. Exit MediaPortal and collect the browser host debug log file: Attached (see newest log)
    Pressing escape on keyboard immediately closes the player and returns me to MePo OK.
     

    Attached Files:

    Last edited: March 5, 2015
  4. Jason Pyke

    Jason Pyke Portal Pro

    Joined:
    April 12, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    30
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +40 / 0
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
    @TheBatfink, that error suggests that the dlls are marked as "blocked" by windows. Could you check the properties of all the sites dlls in your onlinevideos folder and see if any of them have an "Unblock" button.

    @Ministerk, I think the problem with @Arni_69 remote may be that the Netflix code is clicking in a hard coded position (300,300) before sending the keys and I suspect this is on the other screen, giving the desktop focus. I guess you need to make this click relative to the form top/left, something like
    (Browser.FindForm().Left +300, Browser.FindForm().Top +300).
     
    • Like Like x 1
  5. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Did you notice I reinstalled and tried again?
     
  6. Jason Pyke

    Jason Pyke Portal Pro

    Joined:
    April 12, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    30
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +40 / 0
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
    Yeah, I guess we posted at the same time. I'll take a good look at the logs tomorrow, but can I just check - have you enabled the HID remote as well in MediaPortal config?
     
  7. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    I hadn't done no. I have now ticked use general HID device as well.
    1. Pause: Pauses
    2. Play: Plays
    3. Right: Skips forward
    4. Left: Skips backwards
    5. Stop: Returns to mepo
    6. Back: Returns to mepo and skips one menu back
    7. Esc: ?
    Not sure if I have back mapped or escape. I only normally use one. All good though, nice work :)

    For what its worth. Sky Go is still juddery though..
     
  8. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Good catch! (y)
    Didn't have the remote at hand when i wrote this. The button name is "clear" not "esc" (on my three different MCE remotes).

    Great!
    Just a reminder (i think you've done this already but to be 100% sure): Check that WriteDebugLog is set to true in OnlineVideos.WebAutomation.BrowserHost.exe.config
     
  9. Ministerk
    • Super User

    Ministerk Super User

    Joined:
    November 28, 2007
    Messages:
    970
    Likes Received:
    401
    Occupation:
    Systems developer
    Location:
    Uppsala
    Ratings:
    +831 / 3
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    @Arni_69: updated the dll in post #21. Trying to sort out the remote problems. Implemented Jason's suggestion.
     
  10. Jason Pyke

    Jason Pyke Portal Pro

    Joined:
    April 12, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    30
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +40 / 0
    Home Country:
    Great Britain (UK) Great Britain (UK)
    So you're all up and running now, that's great!

    I wish I could get to the bottom of the Sky Go thing, there are a couple of tweaks pending which may help, but even on my system it's not 100% smooth. Once this release is out of the way I'll see if there's anything I can do to improve it, but I wouldn't be hopeful right now :-(
     
    • Like Like x 1
  11. TheBatfink
    • Premium Supporter

    TheBatfink MP Donator

    Joined:
    June 11, 2007
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    164
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Business System Analyst
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +221 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Are there any methods for determining the frame rate of what is being played in the browser?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!