PureVisionHD 1080 | Page 258

Discussion in 'PureVision' started by catavolt, September 28, 2007.

  1. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    68
    Ratings:
    +91 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    I noticed a few problems with 7.3:

    1. I have to select Background: Standard in settings every time MP is restarted. Otherwise there is black background in Basic Home instead of nice background images.

    2. WorldNews Ticker is activated when it is disabled in the menu, and deactivated when it is enabled. Should it be opposite?

    3. I could not find the option to disable recently added videos on My Videos screen.

    4. If would be nice if BasicHome Editor for sub-menu buttons start from the corresponding Cathegory, not from My Tv None (to speed up configuration).

    And a question: where are the settings saved now? I want to clone the configuration to another machine.

    Thank you!!


     
    Last edited: April 3, 2015
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Works correct and perfect here (and with all beta testers!)
    Again: works correct here and with all beta testers ;)
    In config of LatestMediaHandler - make sure you have the latest version installed ;)
    Not possible because of the overall structure of BasicHome Editor ;)
    As usual in SkinSettings.xml.
     
  4. greybox
    • Premium Supporter

    greybox MP Donator

    Joined:
    January 23, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    68
    Ratings:
    +91 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    Show System Specs
    I noticed Default Wide and Titan have an option to disable Latest Media Handler information. Is it possible to add this to Pure Vision?

    Thank you.

     
  5. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Hi

    I`m sorry to say that the latest update f***ed up my so great working mediaportal :(
    Was scared that this could happen, as it often have before after updates...... but I thought this time it had to be working !

    What happen is that in my menu (I use Horizon) , when I am in the >music< MP window is actually "movie" .. and when I am in >games< MP is actually in "music" .. sorry I got no log as everything else work fine, but the menus is visually f***ed up.

    I try to go to the editor but everything is fine there..

    any idea, or should I go on and gather logs ?


    cheers :) we will fix this right... ?
     
  6. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    OFC - just send me your SkinSettings.xml in PM and we will discuss it there - should be a very marginal thing ;)
     
  7. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    not so sure how I send you a file, so I uploaded it to google disk:

    https://drive.google.com/file/d/0B0JjZMr8e2YgdHpwVmI1VmxHanM/view?usp=sharing

    After some more use, it seems like there is a bright blue when hovering above each menu, but also there is a darker blue shadow above the next listing.
    dont know if that did make any sense, I can try to upload a video on youtube.
    It also feels like something is missing from the menu ? but I cant figure out what.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @liteglow and all concerned:
    Here a "standard" SkinSettings.xml that should solve all problems described above ;)
    Pls. copy this XML into C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\PureVisionHD 1080 (overwrite existing one), then go to Settings GUI, open the BasicHome Editor and make your adjustments for the different menus you´ll like to see.
    Don´t forget to also adjust the other settings according to your needs.
    The problem with SkinSettings.xml is known by the team (either the skinner delivers one and overrides the previous user settings, or the skinner does not deliver one, and the above mentioned problems occur), and we´ll hopefully find a solution soon ;)
     

    Attached Files:

  9. liteglow

    liteglow Portal Pro

    Joined:
    November 13, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Ratings:
    +8 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Sorry but that did not help.
    I still have 1 blue square under the menu, and 1 more on the side of that one.
    So the menu (after i replace the xml file) and changed everything back to how it was, it still is the same bug.
     
  10. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Screenshots please ;)
     
  11. catavolt
    • Team MediaPortal
    • Administrator

    catavolt Design Group Manager

    Joined:
    August 13, 2007
    Messages:
    12,286
    Likes Received:
    5,008
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical Documentation, Translation
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +7,452 / 38
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @liteglow :
    Are you using Argus TV???
    Then you need this BasicHomeEditorDefines.xml (goes into C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\PureVisionHD 1080 - overwrite) ;)
    Just had the same case in the German forum ;)
     

    Attached Files:

    • Funny Funny x 1
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!