Question marks in channels list (1 Viewer)

Aradesh

New Member
January 1, 2013
2
0
35
Lviv, Ukraine
Home Country
Ukraine Ukraine
Hi to everyone.
I have a problem with cyrillic titles in channels.
MediaPortal v1.2.3, MS SQL Server 2008

985c788c023b4cdbb82bc43.png

Is there a way to fix this?
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Similar threads

MP1 MP2 1.30.0 Channel 5 missing DE
Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't seem to find it.
Many thanks for capturing and posting this for me. Channel 5 now renewed!!! Still really curious as to why the full scan didn't...
Is anyone else having a problem with Channel 5? Until recently it was fine but I have just discovered that I can no longer view...
Replies
2
Views
448
Good luck, I am really not too sure how well CAM and MP work together with any tuner. Just a thought would it not be cheaper to just buy another C1+ card then there would be no need to prioritise the tuners? BTW the TBS Deutschland website specifically states that C1+ cards are not supported but I think that is a local issue with the...
Good luck, I am really not too sure how well CAM and MP work together with any tuner. Just a thought would it not be cheaper to...
Hi, I have installed the MP2 server ion a Win11 server, for Swedish DVB-T2 channels with CAM/CI+. I have never used MP before, but...
Replies
37
Views
989
Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody could see I was in netherlands. I think the flag should be related to the country entered and shown ;)
Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody...
Hi, Everyone in MP land. A few days ago, I was quietly thinking how reliable my MP2 HTPC has been over the last 18months. Well you...
Replies
15
Views
1K
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently switched to be the main channel), but the graph stays the same in any of the possible scenarios. N.
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently...
I had this problem in MP1, and could never solve it, which prompted me to switch to MP2, in which, blessedly, I did not have the...
Replies
24
Views
2K
  • Sticky
MP1 MP2 1.30.0 MediaPortal 1 - 1.30 Released! DE
moved off-topic comments to 1.30.0 - Release naming discussions
moved off-topic comments to 1.30.0 - Release naming discussions
We have just released MediaPortal 1.30 - Ukraine Highlights of this release Improvement / Rework: [MP1-5092] - Update MediaInfo...
Replies
1
Views
1K
Top Bottom