SAT>IP-Server Triax in MPO einbinden | Page 14

Discussion in 'Installationsprobleme?' started by ematt, June 6, 2016.

Loading...
  1. KayDiefenthal
    • Premium Supporter

    KayDiefenthal MP Donator

    Joined:
    July 18, 2006
    Messages:
    1,176
    Likes Received:
    74
    Occupation:
    Carpenter, Electrican
    Location:
    Germany - Bonn
    Ratings:
    +94 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    sure here is it

    SatIp Rtsp Sample.7z



    the Digibit has 192.168.2.104
    and the Client has 192.168.2.103

    there is no ? after host:port/ and the params can be the onet Problem

    ok my failure for the digibit was the ?
     
    Last edited: May 12, 2017
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Maybe try to set the URL as <host>:<port>/??...
     
  4. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Ahhh. :)
     
  5. KayDiefenthal
    • Premium Supporter

    KayDiefenthal MP Donator

    Joined:
    July 18, 2006
    Messages:
    1,176
    Likes Received:
    74
    Occupation:
    Carpenter, Electrican
    Location:
    Germany - Bonn
    Ratings:
    +94 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    i think it should working too with the Onet i try it a Little later today and Report back
     
  6. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    It works with my Onet. That's how I tested... :)
     
  7. TheMerovingian
    • Premium Supporter

    TheMerovingian MP Donator

    Joined:
    September 18, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    13
    Location:
    Kaufbaire
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hej there,

    thank you very much for the patch.
    I cannot say whether there is a new problem.
    There is definitely a problem which seems to be new, I still have to test.
    The picture and the sound seems to hang, from time to time. Also there are some artefacts from the compression, squares to see.
    I am not sure whether there was heavy traffic in my network last night, or if this is a problem in MP1. (did not test the patch in MP2 till now)
    Here is a log, and if you need more just ask ;-)
    When I have time I will also try a wireshark log..
     
  8. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    @TheMerovingian
    You're welcome.

    Could this be because you've set the IPTV source log verbosity (c:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\MPIPTVSource.ini, LogVerbosity setting) to 5 (data)?
    When you set the log verbosity to 5 you should expect stuttering. For normal operation you need to set it to 3 (default) or lower.

    I don't provide support for MP2.
     
  9. Baserunner
    • Premium Supporter

    Baserunner MP Donator

    Joined:
    November 19, 2012
    Messages:
    229
    Likes Received:
    112
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +157 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I can report that I don't have the above problems with the fix anymore - many thanks!
     
  10. TheMerovingian
    • Premium Supporter

    TheMerovingian MP Donator

    Joined:
    September 18, 2004
    Messages:
    324
    Likes Received:
    13
    Location:
    Kaufbaire
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Reducing log level really solved the problem.

    Crash, while recording and watching the same channel
     
  11. mm1352000
    • Team MediaPortal

    mm1352000 Development Group

    Joined:
    September 1, 2008
    Messages:
    21,527
    Likes Received:
    4,738
    Ratings:
    +8,205 / 17
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Unless I've missed something, it looks like an MP2 client crash:
    Show Spoiler

    "14.05.2017 19:51:22";".NET Runtime";"(0)";"Error";"Anwendung: MP2-Client.exe
    Frameworkversion: v4.0.30319
    Beschreibung: Der Prozess wurde aufgrund einer unbehandelten Ausnahme beendet.
    Ausnahmeinformationen: System.Net.WebException
    bei System.Net.ServicePointManager.FindServicePoint(System.Uri, System.Net.IWebProxy, System.Net.ProxyChain ByRef, System.Net.HttpAbortDelegate ByRef, Int32 ByRef)
    bei System.Net.HttpWebRequest.FindServicePoint(Boolean)
    bei System.Net.HttpWebRequest.BeginGetRequestStream(System.AsyncCallback, System.Object)
    bei UPnP.Infrastructure.Dv.GENA.EventSubscription.ContinueEventNotification(AsyncRequestState)
    bei UPnP.Infrastructure.Dv.GENA.EventSubscription.SendEventNotification(System.Collections.Generic.IEnumerable`1<UPnP.Infrastructure.Dv.DeviceTree.DvStateVariable>)
    bei UPnP.Infrastructure.Dv.GENA.EventSubscription.OnNotificationTimerElapsed(System.Object)
    bei System.Threading.TimerQueueTimer.CallCallbackInContext(System.Object)
    bei System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    bei System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean)
    bei System.Threading.TimerQueueTimer.CallCallback()
    bei System.Threading.TimerQueueTimer.Fire()
    bei System.Threading.TimerQueue.FireNextTimers()
    bei System.Threading.TimerQueue.AppDomainTimerCallback()

    ";"1026"
    "14.05.2017 19:51:23";"Application Error";"Anwendungsabsturzereignisse";"Error";"Name der fehlerhaften Anwendung: MP2-Client.exe, Version: 2.1.1705.10177, Zeitstempel: 0x5908d2e4 Name des fehlerhaften Moduls: KERNELBASE.dll, Version: 10.0.15063.296, Zeitstempel: 0x28e9cf15 Ausnahmecode: 0xe0434352 Fehleroffset: 0x000eb802 ID des fehlerhaften Prozesses: 0x3140 Startzeit der fehlerhaften Anwendung: 0x01d2ccd328a414ed Pfad der fehlerhaften Anwendung: C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MP2-Client\MP2-Client.exe Pfad des fehlerhaften Moduls: C:\WINDOWS\System32\KERNELBASE.dll Berichtskennung: ca191f9b-3d19-483e-9167-421beb85f0ad Vollständiger Name des fehlerhaften Pakets: Anwendungs-ID, die relativ zum fehlerhaften Paket ist: ";"1000"


    It seems that TV Server was still running when you collected the log files.

    Like I said in my previous reply, I don't provide support for MP2. So, I don't think I can help you with this. Different problem.
     
Loading...
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!