SMPeditor crashed after splash screen download

Discussion in 'StreamedMP' started by Stéphane Lenclud, June 2, 2016.

  1. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,523
    Likes Received:
    632
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,232 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    See tittle :) and screenshot below:
    upload_2016-7-4_20-46-54.png


     
    Last edited: July 4, 2016
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Stéphane Lenclud
    • Team MediaPortal

    Stéphane Lenclud Development Group

    Joined:
    April 29, 2013
    Messages:
    2,523
    Likes Received:
    632
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1,232 / 8
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  4. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,411
    Likes Received:
    4,195
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,328 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Sorry for the delay, I will ensure I will take a look before I make another release.

    It might have something to do with GoogleCode where the file is located. I now have to move all files to a new location such as GitHub.
     
  5. Requiem
    • Premium Supporter

    Requiem MP Donator

    Joined:
    January 1, 2012
    Messages:
    565
    Likes Received:
    69
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +160 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    @ltfearme Do you think you might provide a little patch or the images and tell us where to put them manually? Had to reinstall and all external downloads (weather icons, splash screen images) are crashing the Editor. Thanks!
     
  6. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,411
    Likes Received:
    4,195
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,328 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    No problem, will give you one soon.
     
    • Like Like x 1
  7. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,411
    Likes Received:
    4,195
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,328 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Please download and extract the attached file in your MediaPortal\plugins\process folder, overwrite the existing one.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
    • Thank You! Thank You! x 1
  8. Soxbrother

    Soxbrother Portal Pro

    Joined:
    July 23, 2008
    Messages:
    92
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +8 / 1
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    I've extracted and overwritten the file like you suggested, but the problem in the Mediaportal configuration and inside Mediaportal remains. Splashscreens download pack works now.
     
    Last edited: December 17, 2016
  9. Requiem
    • Premium Supporter

    Requiem MP Donator

    Joined:
    January 1, 2012
    Messages:
    565
    Likes Received:
    69
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +160 / 2
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Works fine here. Download and install without crashes when using the supplied patch.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. Soxbrother

    Soxbrother Portal Pro

    Joined:
    July 23, 2008
    Messages:
    92
    Likes Received:
    4
    Ratings:
    +8 / 1
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    The installation of StreamedMP didn't crash, only the Basic Home Editor, when downloading the splashscreens pack.
    This is fixed with the new StreamedMPeditor.dll file

    My problem is inside the configuration that it gives an error when going into "Plugins" and also the same error whenever you altered something in the configuration and click ok.

    Aside from that error I have a problem inside MP when I try to open the videocodec options ( I only tried the H.264 codec settings )
    when I click on that normally there would appear another window, showing all the codecs that you can choose from.
    But it doesn't show. I'm going to test all the other settings, to see if it's only the video codec settings that fail to show or maybe it's all the settings.
     
  11. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,411
    Likes Received:
    4,195
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,328 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Im not really sure SoxBrother, your log seems to indicate that the StreamedMPEditor DLL is not compatible with MediaPortal but it should be. I wonder if its a redherring and its complaining about something else.

    Could you try temporarily removing the dll from the directory, put it in C:\Temp or something and retry to see if problem fixes itself.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!