[fixed] Some channel logos are wrong (1 Viewer)

Nachtfalke43

Portal Member
December 23, 2012
44
2
54
Home Country
Germany Germany
Hi,

Some channel logos are wrong. My logos in TV Guide are correct.
I have already reset the cache of aMPdroid! Some channel logos are still wrong.
 

Oxan

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 29, 2009
    1,730
    1,124
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Try to clean the MPExtended cache (Troubleshooting tab in the configuration program).
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MP1 MP2 [solved] Logos not matching up DE
    I think the logos are managed by server and chached in certain Intervalls. The original logos are not used directly, so it might take time until the effect is visible.
    I think the logos are managed by server and chached in certain Intervalls. The original logos are not used directly, so it might...
    Using MP2.4.1 and "Flat-local" Channel logo style. I cleared my cache (using Glary Utilities temp files cleaner) because I changed...
    Replies
    1
    Views
    666
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    Hello Folks, Although the New MediaPortal Version 2.5 looks great so far, it seems that it still has major Bugs? I created a...
    Replies
    2
    Views
    274
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing this change in MP 1.33! :)
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing...
    With my new hardware, Windows 11 and MP 1.32 the TV channel scan is not working anymore. The frequencies are scanned but no...
    Replies
    40
    Views
    2K
    MP1 MP2 TV Context menu? DE
    My bad; somehow I posted in the wrong section. Have reposted here (and deleted this one to not spam section! :- ). o_O
    My bad; somehow I posted in the wrong section. Have reposted here (and deleted this one to not spam section! :- ). o_O
    My bad; somehow I posted in the wrong section. Have reposted here (and deleted this one to not spam section! :- ). o_O
    Replies
    0
    Views
    359
    And if you use the comskip plugin, the file is locked during the process of comm removal. ;)
    And if you use the comskip plugin, the file is locked during the process of comm removal. ;)
    I'm about to do a Win 7 to Win 10 upgrade on a disk that has 2 partitions. The second partition holds all the recorded tv files so...
    Replies
    2
    Views
    799
    Top Bottom