[Rejected] Swedish translation - MePo 1.3 Final (1 Viewer)

emphatic

Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,712
    1,171
    Alingsås
    Home Country
    Sweden Sweden
    Updated with missing string 1320.

    Emph
     

    Attachments

    • strings_sv.xml
      116.5 KB
    Last edited by a moderator:

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    That was it! :) I had to set it to "Maintain display scaling". I think it was set to "Maintain Aspect Ratio", which added black bars to MediaPortal when playing videos that didn't conform to a strict 16:9 ratio, I suppose. Thanks to everyone for the patience and help, I can finally enjoy videos fully.
    That was it! :) I had to set it to "Maintain display scaling". I think it was set to "Maintain Aspect Ratio", which added black...
    I'm running MePo in 1080p to my 4K TV (because my Intel NUC HTPC ain't powerful enough to run in 4K) and for some videos, I see...
    Replies
    12
    Views
    2K
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    1K
    • Sticky
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect version I ended up with.
    You are right, the one on the repository is correct, not sure how I ended up with a different version. See attached the incorrect...
    We have just released MediaPortal 1.32 Halloween Thanks to the great work of our new developer Pablik we are now able to present...
    Replies
    33
    Views
    4K
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Replies
    0
    Views
    2K
    I noticed IMDb+ is working, except the popularity is not getting scraped.
    I noticed IMDb+ is working, except the popularity is not getting scraped.
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    36
    Views
    5K
    Top Bottom