Titan and DefaultWide\Default threads (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Similar threads

Works, all error messages are gone now! (y)
Works, all error messages are gone now! (y)
MediaPortal-Error.log entries on every MediaPortal start: [2023-12-01 22:16:40,628] [Error ] [MPMain ] [ERROR] -...
Replies
3
Views
645
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
Replies
9
Views
1K
Right, this solved this issue. I added my comment to this thread. Thank you very much!
Right, this solved this issue. I added my comment to this thread. Thank you very much!
Until MP 1.31 I was able to change the Videos home screen button to Moving Pictures: MediaPortal Configuration -> GUI -> Skin ->...
Replies
2
Views
570
If you can keep this up and running then I'm ready to add the theme back. But I do not see much difference with my theme in appearance.
If you can keep this up and running then I'm ready to add the theme back. But I do not see much difference with my theme in appearance.
Hi! Installed MP 1.31 today, and before I didn't have sub menus for TV and MovingPictures. My setup looked something like this...
Replies
20
Views
2K
If you go to TitanEditor and select the TVMenu button instead of the TV button and launch Mediaportal, then there is also no hamburger and menu?
If you go to TitanEditor and select the TVMenu button instead of the TV button and launch Mediaportal, then there is also no...
Updated MP client from 1.29 to 1.32. Kept Titan skin same as previously; very standard no Extended etc (afaik). The TV menu item...
Replies
3
Views
787
Top Bottom