0004076: In CoverFlow holding a remote button doesn't repeat the command (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
Replies
5
Views
586
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work. Spotify desktop app installed on same computer as you are going to use with MediaPortal Getting ready Create an app at spotify, use this link: Dashboard | Spotify for Developers, you have to login. Click...
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work...
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work...
Replies
0
Views
1K
I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO GPIO driver. Installing that appears to have solved the remote problem. Who knew? Thanks to all who contributed to my solution.
I think I've solved the remote button issue, there was an unknown driver in Device Manager which I discovered was the Serial IO...
I just upgraded my HTPC to a 12th gen Core i5 CPU and Windows 11 running MP 1.30 (Ukraine). It works well except for two minor...
Replies
7
Views
1K
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote," which I do not have)? Device Manager lists Microsoft eHome Infrared Transceiver as working. I find the MP2 documentation quite confusing as to whether a plugin is needed or whether MP2 is supposed to work...
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
Replies
0
Views
834
Top Bottom