Bugreports here please | Page 8

Discussion in 'MediaStream' started by pilehave, January 15, 2009.

  1. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    This is a bug in MediaPortal...when you have focus on the up/down control, try pressing "up". This should show the side-menu. I know, not easy to know, but nobody seems to care about it when i bug-post something like that, they would rather implement new functions (and new bugs) than get the current version to work properly. I guess this is the culprit of Open Software, nobody is in charge of office... :(


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. explodedk

    explodedk Portal Pro

    Joined:
    December 27, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    it supporter and cunsulting
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    hehe it might just be me... but would you agree it would be niiiice :D
     
  4. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    It would definately ben nice! :cool:
     
  5. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Actually it DOES show the "pretty title" when you play something from the default Video-plugin that has been found in IMDB (or whatever) and from the movies I have in Moving Pictures. Are you sure that the video you play is recognized?
     
  6. explodedk

    explodedk Portal Pro

    Joined:
    December 27, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    it supporter and cunsulting
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    all my movies is recognized in the moving pictures dialog...
     
  7. pilehave
    • Premium Supporter

    pilehave Community Skin Designer

    Joined:
    April 2, 2008
    Messages:
    2,566
    Likes Received:
    500
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Technical consultant, marketing
    Location:
    Hornslet
    Ratings:
    +517 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    Hust retested and here I'm having some problems too, but it's really not something the skin has to do with :)

    I have the Back To The Future Trilogy movies. I & II is shown with the pretty title, III is shown with its filename. All movies have complete details in the movie-editor of Moving Pictures. Weird...
     
  8. explodedk

    explodedk Portal Pro

    Joined:
    December 27, 2008
    Messages:
    265
    Likes Received:
    20
    Occupation:
    it supporter and cunsulting
    Location:
    Copenhagen
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Denmark Denmark
    weird... is it mp related or maybe moving pictures? ? is it working with any tvseries ??
     
  9. robyf
    • Team MediaPortal

    robyf Retired Team Member

    Joined:
    June 20, 2005
    Messages:
    1,076
    Likes Received:
    139
    Occupation:
    IT Manager
    Location:
    Bolzano
    Ratings:
    +141 / 0
    Home Country:
    Italy Italy
    Pilehave I have the following problems with last version:

    - In miniepg program descriptions are over the channel icons (was fine in previous version)
    - In OSD of moving pictures, the progress bar at the top of the screen (that comes up if for instance I press pause on remote) has no black background anymore (and numbers are barely readeable when the movies has a white background)

    I you need I can post screenshots...

    Thanks
     
  10. henk99

    henk99 Portal Pro

    Joined:
    October 7, 2008
    Messages:
    167
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Pilehave, do you have any ideas about this? Am I the only one experiencing this?
     
  11. TechLife
    • Premium Supporter

    TechLife MP Donator

    Joined:
    August 19, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    Hi-Fi Installation Manager
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    I apologize in advance if this has already been covered... =P

    I just updated to the new version and now when I load MP, I get the red box stating that "The currently selected skin is outdated".

    I'm sure I messed something up as the previous version did not give me the error.

    references.xml shows <version>1.0.0.3</version>
    MediaPortal.log shows version 1.0.0.21149


    Thanks in advance =)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!