closed caption problem (1 Viewer)

John David

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 25, 2016
    16
    1
    Lancaster County, PA
    Home Country
    United States of America United States of America
    I made a clean update from MP1 15 to MP 17 this week and now am unable to utilize any closed caption. I'm at a loss to know what I've done wrong in the process. Any others have some ideas of how to fix this? Logs attached
     

    John David

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 25, 2016
    16
    1
    Lancaster County, PA
    Home Country
    United States of America United States of America
    My sincere thanks for your entry. In response to these two links you call to my attention . . .
    1. I confirm that Video Renderer = EVR
    2. I confirm that video & audio codexes = LAV
    3. I confirm that all subtitle settings are indeed checked.

    Still cannot activate cc. When I right click on tv screen, click "Actions: subtitle" then appears "2. Auto:none"

    Were you suggesting I install TsReader_1.15.zip or TsReader_1.16.zip ?
    I ask before doing so as I'm using MP1 17.
     
    Last edited:

    John David

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 25, 2016
    16
    1
    Lancaster County, PA
    Home Country
    United States of America United States of America
    Thanks. Now I'll need to figure out how to directly contact Owlsroost. I presume in a direct "new conversation." I appreciate the tip.
     

    Owlsroost
    Country flag

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • October 28, 2008
    5,538
    5,036
    Cambridge
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    I made a clean update from MP1 15 to MP 17 this week and now am unable to utilize any closed caption. I'm at a loss to know what I've done wrong in the process. Any others have some ideas of how to fix this? Logs attached
    If you did a 'clean' update i.e. you didn't carry over your old settings, please check that you have the Core CC Parser filter added in TV post processing and the TV subtitle settings are correct - see How to get CC in ATSC/QAM streams
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom