[solved] - Dynamic refresh rate not working | Page 7

Discussion in 'General Support' started by mathem, June 19, 2018.

  1. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,211
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,214 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Thanks, I will surely need you to be able to connect to your pc to make test but it's clearly the bug with Intel when Refresh rate quick in the audio device is removed and added back.
    You can reproduce it (if I'm not wrong) by disabling DRR in MP and do it manually from windows, it will have the same effect LOL.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. globaldonkey
    • Premium Supporter

    globaldonkey MP Donator

    Joined:
    April 23, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    44
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Show System Specs
    @Sebastiii Not sure what you want me to do next?
     
    • Like Like x 1
  4. azzuro
    • Team MediaPortal

    azzuro Test Group

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    8,422
    Likes Received:
    2,503
    Occupation:
    technician HVAC
    Location:
    France - IDF
    Ratings:
    +4,166 / 13
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Seb, i think i have issue with tv. The DRR is switched to 50hz, when i watch tv.

    Envoyé de mon LG-H870S en utilisant Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  5. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,211
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,214 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hey :) I need to be able to connect remotely to your pc to make test and debugging to try some code to workaround the faulty Intel drivers. Not sure I will succeed but can try. The pb is the I have not much time in the week and the next weekend will be busy. So we need to find some time together lol.

    Tapatalk
     
  6. globaldonkey
    • Premium Supporter

    globaldonkey MP Donator

    Joined:
    April 23, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    44
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Show System Specs
    Hmmm ok not sure how we can do that..... should I try some intel driver updates if you think they are faulty? It's a brand new NUC with Win 10 Home that I just built.
     
    Last edited: August 28, 2018
    • Like Like x 1
  7. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,211
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,214 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    OK is it the latest win10 1803 on it?

    Tapatalk
     
  8. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,211
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,214 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    For sure I remember that some user get something better by updating or lowering driver version :)
    About windows too that's possible something can be fixed (recent version).

    For sure i need to be able to reproduce but i can't on my side :(
     
  9. globaldonkey
    • Premium Supporter

    globaldonkey MP Donator

    Joined:
    April 23, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    44
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Show System Specs
    Actually still on 1703.... updating now.
     
    • Thank You! Thank You! x 1
  10. globaldonkey
    • Premium Supporter

    globaldonkey MP Donator

    Joined:
    April 23, 2007
    Messages:
    741
    Likes Received:
    44
    Ratings:
    +51 / 0
    Home Country:
    Show System Specs
    Updated to 1803.... same problem. Specifically which Intel drivers do you think might be the problem? The Intel HD 620 graphics?

    I went for the NUC because it was the only mini PC I could find that had the integrated RC6 remote receiver in it. Had a nagging doubt about Intel graphics. seems it was more an intuition now. :(
     
  11. Sebastiii
    • Team MediaPortal

    Sebastiii Development Group

    Joined:
    November 12, 2007
    Messages:
    16,256
    Likes Received:
    6,211
    Gender:
    Male
    Location:
    France
    Ratings:
    +10,214 / 9
    Home Country:
    France France
    Show System Specs
    Hi, OK thats not good then. I don't remember the version it was from MP users. So I think I need to use your pc from TeamViewer or anydesk connexion to make test. But when lol

    Tapatalk
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!