media portal bootup screen & shell switch | Page 3

Discussion in 'Improvement Suggestions' started by Anonymous, August 26, 2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0

    wow, thats better than i had hoped.

    looks great!

     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    Has anybody managed to get a custom boot screen to work with SP2?
     
  5. cheezey

    cheezey Community Plugin Dev

    Joined:
    August 26, 2004
    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    315
    Occupation:
    Technical architect
    Location:
    West Yorks, UK
    Ratings:
    +315 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    has anyone else made a boot screen?
    if so post it please
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
  8. Haplo

    Haplo Portal Member

    Joined:
    September 21, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sweden
    Ratings:
    +0 / 0
    Doesn't work for me, get an application exception when it tries to load Mediaportal.
    The path as written is also wrong at least according to the installation of 0.0.0.9....it should be:
    "C:\Program Files\Team Mediaportal\Mediaportal\Mediaportal.exe"

    Anyone else with this issue ?

    However if I then launch the taskmanager->run and then start mediaportal it works without problems.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ratings:
    +0 / 0
    I got this too. It seems explorer must be doing something that MP requires. You say if you use task manager to load MP after the error , it works?
    If that's right, I guess there's something explorer initializes. I wonder what it is?
    I posted this as a bug in the bugs sections. Hopefully Frodo can give use some insight.
     
  11. mama

    mama Portal Pro

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    334
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Sales Manager
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +0 / 0
    Did you already try to install MP without the folder "Team Mediaportal"? I had probs with the blank when copying the tvguide via batch, now it works without the blank.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!