No background redraw. (1 Viewer)

pinobot

Portal Member
October 5, 2005
14
0
When i've played an mpeg stream and want to play a .pls stream with the Winamp plugin the background shows a black box where the visualisation was. When i (re)start Mediaportal and only play the .pls stream the box isn't there.

pls.jpg


pls2.jpg
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
470
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
Replies
3
Views
823
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
Replies
1
Views
552
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work. Spotify desktop app installed on same computer as you are going to use with MediaPortal Getting ready Create an app at spotify, use this link: Dashboard | Spotify for Developers, you have to login. Click...
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work...
Prerequisites A Spotify account (free or premium) I've not tested with a free account, but according to spotify it should work...
Replies
0
Views
1K
Top Bottom