o2grabber does not work ANYMORE? (1 Viewer)

spraycleaner

Portal Member
December 25, 2004
31
0
O2grabber has worked for me for a long time, but for some days ago it stopped working?

It cannot find the server - does someone have more info on this?
 

ziphnor

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 4, 2005
    755
    13
    Copenhagen
    Home Country
    Denmark Denmark
    spraycleaner said:
    O2grabber has worked for me for a long time, but for some days ago it stopped working?

    It cannot find the server - does someone have more info on this?

    I also use o2grabber, and it worked a few days back. I will test tomorrow and get back to you.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MP1 MP2 recording video DE
    VLC has a browser add-on that allows you to start a video selected in your browser in VLC, you then can use its record button. Doesn't always work though, my guess is it won't on protected vids but it is the only thing I have found other than the excellent download capability of Online Videos when available.
    VLC has a browser add-on that allows you to start a video selected in your browser in VLC, you then can use its record button...
    so really looking for an open source program that will record streams on the computer. not really found one that works well yet...
    Replies
    2
    Views
    248
    Hello, i'm absent from MP forum since a while now, looking your logs, your video is 23.96Hz, but your screen is already in 25hz, and after try to enable 50Hz ? So, MP detecte 23 hz and want to switch TV to 25 hz, but can't and MP want switch to 50hz try to start change frequency before MP Start, on windows parameter. i remember...
    Hello, i'm absent from MP forum since a while now, looking your logs, your video is 23.96Hz, but your screen is already in 25hz...
    After finally managing to get DRR working on my Intel Integrated Graphics 630 based setup, which was down to the default ON setting...
    Replies
    3
    Views
    852
    Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody could see I was in netherlands. I think the flag should be related to the country entered and shown ;)
    Ok, have a good vacation in Egypt :) Me might have to tell @high to turn off the automated flag for privacy reasons. Also everybody...
    Hi, Everyone in MP land. A few days ago, I was quietly thinking how reliable my MP2 HTPC has been over the last 18months. Well you...
    Replies
    15
    Views
    944
    Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install and I'm just using to blast channels to a Scientific Atlanta STB thats being decoded by an HDPVR. Everything works perfectly, but after some time (less than a day), it starts having an issue where the...
    Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
    Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
    Replies
    0
    Views
    192
    Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could be interesting to see if your battery give 3 Volts. Also, if, after 3 days (for example) if you can start your PC manually and, go into the BIOS, motherboard BIOS time could be a good indicator.
    Well, your issue is really weird. Normally, battery should be OK but, who know ? And, if you have something like that : It could...
    I have been using MediaPortal 1.x (currently 1.30) since 2013 on a Zotac ZBOX ID83 (Intel I3, Windows 7 now Windows 10). I record...
    Replies
    4
    Views
    823
    Top Bottom