Only one REC-image in 'Recordings' (1 Viewer)

kkendall

Portal Pro
April 24, 2007
864
16
44
Gouda
Home Country
Netherlands Netherlands
Very simple to explain:
When multiple recordings are running, only one has the REC-image in front of it in the 'Recordings' section.
No errors so logs seem useless plus it is easely reproduced.
 

melstig

Portal Pro
July 16, 2006
129
12
Umea
Home Country
Sweden Sweden
Just saw that also yesterday, two recordings running but the rec-symbol was just infront of one of them.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

MP1 MP2 Delete recordings DE
Hi, please check the yellow box (almost bottom of the page) about deleting recordings in the wiki. It’s possible to delete recordings, if access is guaranted. I’m not sure which connection problems you have. Normally the client is directly connected to the server on startup. In case you feel it’s too long, please describe the issue...
Hi, please check the yellow box (almost bottom of the page) about deleting recordings in the wiki. It’s possible to delete...
Hi, I can't seem to find any posts in this forum or on the wiki on deleting recordings. I am currently running 2.4.1 and there...
Replies
1
Views
634
MP1 MP2 Odd Standby issue DE
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as I can tell, now when my HTPC wakes up to make a recording it no longer does so in away mode. I will probably do a restore from a backup in the hope that that will resolve the issue.:mad:
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as...
Generally standby is working well on My Mp 1.32 x64 pre set up. I just have one issue, which was also present on earlier x86...
Replies
35
Views
4K
Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV audiodecoder shows status 'bistreaming' on the output. What is your LAV status?
Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV...
My apologies for posting two separate issues in one posting, however, the logs I have cover both. 1. Resume playback of...
Replies
13
Views
2K
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
721
Well, currently the plugin shows the sun/moon times in user's local time. As you said, It would require to add time zone parameter to the profile. I'll try to add this option in the next version. PS: please use official thread
Well, currently the plugin shows the sun/moon times in user's local time. As you said, It would require to add time zone parameter...
I have the current (1.0.2.0 level) World Weather Lite plugins installed on x86 and x64 different MP1 copies. When Location is...
Replies
7
Views
1K
Top Bottom