OSD Keybaord - MP hangs (1 Viewer)

Fridolin4711

Portal Member
January 29, 2006
27
0
Vianna
Hy all,
i use RC2 CVS from 17.01.06. By pressind eg. Webbrowser, the Done Button on the OSD Keyboard, the complete MP hangs.
I think on older versions it runs ? :?:
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who wrote that code know what the log entries mean, but those developers have long since retired from the MP team.) I regret to say that I think that you will have to use the "brute force" method to track down...
I have looked at your log files, but as usual they are unintelligible gobbledegook. (I am sure that the original developers who...
Sometimes when displaying the OSD whilst playing a recorded TV show the video freezes and the sound continues for about 30 seconds...
Replies
1
Views
734
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
Replies
4
Views
665
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
764
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
MP1 MP2 Odd Standby issue DE
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as I can tell, now when my HTPC wakes up to make a recording it no longer does so in away mode. I will probably do a restore from a backup in the hope that that will resolve the issue.:mad:
Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as...
Generally standby is working well on My Mp 1.32 x64 pre set up. I just have one issue, which was also present on earlier x86...
Replies
35
Views
4K
Top Bottom