Screenshot location (1 Viewer)

Harmani

MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 13, 2008
    97
    5
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Ok, first of all, please don't laugh!!
    But where the &*#$ are screenshots from mediaportal by using F11 stored? :confused:
    Can't find the location anywhere!!
     

    rekenaar

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2006
    4,421
    805
    Home Country
    South Africa South Africa
    It will be saved in My Pictures under MediaPortal directory.
     

    Harmani

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 13, 2008
    97
    5
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    No such folder is there.... not in program files neither in user files...
    i have created them now, but still no files are appearing :(
     

    alank

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • July 28, 2006
    225
    9
    NJ
    Home Country
    United States of America United States of America
    I keep my Pictures on a NAS drive mapped to P:. I just did a screenshot and here is what it generated....
    P:\MediaPortal Screenshots\2009-02-11\09-02-50.png
    Just wanted you to have the exact location. Maybe search for *.png and see if you find them elsewhere. Or perhaps F11 is mapped some other way as to not invoke the screenshot.
     

    Harmani

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • October 13, 2008
    97
    5
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    aaaah found them!! :D

    they where stored in C:\Mediaportal Screenshots\
    Proberly because I deleted the standard My Pictures etc folders from My Documents.

    Thnx for asssisting all!
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Works also, removed the "section" entry from MediaPortal.xml ;) (y)
    Works also, removed the "section" entry from MediaPortal.xml ;) (y)
    This plugin is alternate version to the original World Weather plugin developed by @Micropolis. Is compatible with MediaPortal...
    Replies
    33
    Views
    4K
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    Hello Folks, Although the New MediaPortal Version 2.5 looks great so far, it seems that it still has major Bugs? I created a...
    Replies
    2
    Views
    549
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again (if you need it).
    Check this web page for the informations about he plugin. To fix the issue, I recommend to uninstal and install the plugin again...
    I've just installed MP 1.31 with Streamed skin, IMDB+ plugin, Moving Pictures and MP-TV Series. First time starting up MP to...
    Replies
    5
    Views
    647
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    524
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    24
    Views
    2K
    Top Bottom