Streamed MP Beta v0.9.601 [02 Sep 2009] [Supports MP 1.1.0 Beta] | Page 6

Discussion in 'StreamedMP' started by ltfearme, August 30, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. orgabeke

    orgabeke Portal Member

    Joined:
    December 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Thanks for reply. I did have a go at the beta yesterday but I had a hard time getting the beta to work (without 4tr). After several hours and reinstalls I got tv working on one of the 2 cards I have installed. I'll have another go tonight when I have some more free time. Luckily MP is very easy to get back to working conditions. :)


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,557
    Likes Received:
    4,417
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,637 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Search for <scrolloffset> in references.xml. Change its value to zero.
    You also may need to do this in other xmls in case it was overridden. You can use a editor like Notepad++ to search for that in all files.
     
  4. Vlaves

    Vlaves Portal Pro

    Joined:
    September 24, 2004
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +1 / 0
    Thank you very, very much :) You saved me ;) WAF should be 100% after the change :)

    Regards
    Vlaves
     
  5. Meridius

    Meridius Portal Member

    Joined:
    July 25, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    thanks for the update but is it poss to install 2 versions of media portal as i want to keep my old version just in case, if not is there a way to backup the old version .

    any help thanks before i install teh new mediaportal and streamedMP skin
     
  6. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,557
    Likes Received:
    4,417
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,637 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    It is possible to have a development build and an official release where they are using custom directories but thats way off topic to get in to. I suggest you just image your drive and try the new version.
     
    • Like Like x 1
  7. VdR
    • Premium Supporter

    VdR MP Donator

    Joined:
    October 17, 2006
    Messages:
    612
    Likes Received:
    16
    Gender:
    Male
    Location:
    Belgium
    Ratings:
    +16 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Two version of MP is indeed appropriately prudent for the family's HTPC.

    For that reason I use dual boot. I have three partitions on the HD, two for two MP versions and one for data (which is not really used because all media sit on a server anyway). That way the installations, including drivers etc. are truly independent. When I want to try-out/set-up a new version I clean up the boot partition that is not in use and install the new MP version. As soon as everything works I change the default boot partition.

    Works great for me.

    VdR
     
  8. asagala

    asagala Portal Pro

    Joined:
    December 13, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    20
    Location:
    Montreal
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    Canada Canada
    I am having issues with my basic home in streamedmp going all black. I see the background image and everythgin else but the menus are not appearing... Anyone have a clue?
     
  9. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,557
    Likes Received:
    4,417
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,637 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Not sure, what lead up to problem? did anything change?

    First ensure your using #601 build and try re-creating your basichome ie, remove all your menu items with the editor and create them again.
     
  10. Ingram

    Ingram Portal Pro

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    98
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    There is still a problem with the "paused" writing being off the screen in the middle, and the remaining time being displayed twice. Fixed while playing if you minimize the video within media portal and make it full screen again. Using 1.1 beta and latest skin, on Vista. Had this problem with 1.0.2 and previous streamed MP too, but it only seems to happen on Vista install.

    Also quote freqently the basic home screen will have the writing way out of alignment, nearly sitting in the middle of the screen. This rarely happened before.

    Other then that, great work guys :D
     
  11. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,557
    Likes Received:
    4,417
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,637 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Never a problem here in XP,VISTA and WIN7. Using combination's of 1280x720 or 1920x1080. Do you adjust the screen in anyway either from windows or mediaportal? I think that may be the problem, Im aware users are experiencing this issue but if I cant reproduce I cant fix.

    Are you sure your not referring to the Standard Home screen? This has the menu in the middle, maybe you accidentally switched to it.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!