0004104: Introduce an option to turn reduced speed GUI rendering off, when window is not active (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

oops! here it is. Corrected xml
oops! here it is. Corrected xml
Before you create this bug report: Make sure that your system (windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
786
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
Replies
3
Views
972
As the TVEngine is same, is it not possible to take over some MP1 code pieces here or is it fully player dependent? So far not, this could be achieved. But at first the infos need to be existing.
As the TVEngine is same, is it not possible to take over some MP1 code pieces here or is it fully player dependent? So far not...
Hello, after round about a decade of using MP1 I decided to test the so far most current version of MP2. Overall I like it very...
Replies
11
Views
2K
Installing other software, especially MP1, which is partly sharing Tv service with MP2, can make everything worse. Please upload your debug log files, if you want to solve the issue.
Installing other software, especially MP1, which is partly sharing Tv service with MP2, can make everything worse. Please upload...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
6
Views
1K
I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the 10Gbps card I added, so I've connected the HD Homerun directly to the 2.5G port, and its solved the problem, I can now copy large multiple files to the server and not suffer with picture issues. There is...
I'm not sure what the issue was, but I decided to try a different way of solving the problem. My server has a 2.5Gbps port and the...
My MP1 installation works perfectly, except if I transfer large files to my server. Network setup. HD Homerun Quad tuner -...
Replies
5
Views
2K
Top Bottom