MediaPortal 1 0004465: Showing EXIF Details hangs MP (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Home Country
Germany Germany
[PARSEHTML]Show EXIF Information from myPictures module will result in a hung MP client (some reported just no showing EXIF data wich would be fixed by exiting out of myPictures & re-enter).[/PARSEHTML]
Continue reading...
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

  • Sticky
MP1 MP2 MP2 - V2.5 TVMosaic Provider for MP2 DE
Lokks all fine to me, thanks (y)
Lokks all fine to me, thanks (y)
The current TV engine (TVE3) for Media Portal 1 and 2 was developed long time before and is not state of the art any more...
Replies
362
Views
60K
Then you didn’t use Nereus Skin in MP2. tMM does a great job in combination with MP2 it’s the best, if you ask me.
Then you didn’t use Nereus Skin in MP2. tMM does a great job in combination with MP2 it’s the best, if you ask me.
I have been a relatively happy user of MP1 for quite a while. My setup is a dedicated HTPC connected to my TV, a TV capture device...
Replies
8
Views
2K
MP1 MP2 MP2 - V2.4 MediaPortal 2 - 2.4 Release DE
Good job, nice release as usual (y)
Good job, nice release as usual (y)
We are proud to present MediaPortal 2.4 MediaPortal 2.4 is a full-blown media center software that addresses most common user...
Replies
5
Views
3K
Thanks for that but it does seem to me that Madvr is the issue here, I guess it is not as robust as the EVR or does not get shut down as elegantly, I also suspect, though I have not tried it, that the result would be the same for playback of any video, i.e. not just TV. Given that German TV is now all transmitted as full HD, the need...
Thanks for that but it does seem to me that Madvr is the issue here, I guess it is not as robust as the EVR or does not get shut...
When I finish watching TV I always stop the playback and exit to the home gui before putting the HTPC to sleep and have no...
Replies
2
Views
5K
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my office machine MP client. Same exact network, firewall, Defender settings. It's a slightly older version of Win 10 though - I haven't updated to 20Hx on it yet. Maybe I shouldn't (or maybe I should image it...
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my...
Let me start by asking if anyone has TV Server running PROPERLY on a Windows 10 machine, and if so are you using RTSP or UNC share...
Replies
9
Views
2K
Top Bottom