Access Violation?

Discussion in 'Moving Pictures' started by maxx_nantes, December 28, 2010.

  1. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    hi, every time I launch moving pictures configuration, I get a System.AccessViolationException error (see log file)



    I can't go any further.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Re: Moving Pictures Social [Double Secret Beta]

    I must add that going back to 1.0.8 does not fix the problem (1.0.8 used to work fine before installing v 1.1.1)
     
  4. fforde

    fforde Community Plugin Dev

    Joined:
    June 7, 2007
    Messages:
    2,666
    Likes Received:
    1,690
    Occupation:
    Software Engineer
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1,696 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Did you upgrade anything else? MediaPortal for example? This error is showing up when attempting to modify the Moving Pictures database and we use the MediaPortal sqlite wrapper. Also have you made any changes to where stuff is stored? i.e. Have you moved your database file?
     
  5. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Hi, I did not upgrade anything else. I've been using MPortal 1.2.0 for 2 weeks now.
    I did not move my db either.
    Maybe what I did that can cause this bug is that I copied my database from a backup directory to the working directory after installing mediaportal 1.2.0
     
  6. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    I deleted my db ans launched moving pictures configuration : it started just fine...

    as I have 1000+ movies, you'll understand that this can't be a working solution ;)
    is there a way I can find if stg is corrupted in my db?
     
  7. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    After reading my log file cautiously, I'm not sure it's about the Access Violation error (which, after all, seems to be minor as it doesn't stop MovingPictures).
    Background processes seem to be involved as nothing happens after they've been lauchend and everything freezes.
     
  8. maxx_nantes

    maxx_nantes Portal Pro

    Joined:
    October 5, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    11
    Ratings:
    +11 / 0
    Problem solved. I had a problem with my categories.
    I had to clean up my database a little (nodes, categories and so on) and it works like a charm now :)
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!