[Avallonis]-Feedservice message (1 Viewer)

404

Portal Pro
January 11, 2005
307
56
I've just started using Avallonis again after a long layoff, Everythings working fine except I can't find a way to remove the 'Feedservice is disabled' message in basichome, Is there a way to remove this??.

Thanks....
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

MP1 MP2 DVB-T playback DE
Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :( -- from CyberSimian in the UK
Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :(...
I've just rebuilt my htpc and added DVB-S and DVB-T cards TBS6281 and TBS6982. The system is all working well except for playback...
Replies
3
Views
426
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
Replies
4
Views
780
Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under Team Media Portal in PF X86. The net 4 version, as I indicated, is the one I installed. Or tried to. For completeness, I deleted the (empty) folder & the Team Media Portal folder (otherwise empty), and...
Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under...
1. Download MediaPortal for free! - MEDIAPORTAL Click "media portal 2", goes to this github link, which is a 404. 2. Downloaded the...
Replies
2
Views
528
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
712
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom