Compro t200 DTV card (1 Viewer)

MKern

New Member
November 27, 2005
2
0
Help,

How can I get MP working with a Compro t200 DTV cards. It just wont pick up any channels.

Thanks
 

Taipan

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 23, 2005
    2,075
    44
    Melbourne
    Home Country
    Australia Australia
    Mkern,

    Please use the Support Template and tell us what you have done so far, and where abouts (at what stage) you are getting stuck. Please include any relevant log files, too.
     

    Marcusb

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 16, 2005
    1,995
    29
    Melbourne
    while you are off filling in the support template :wink: here are a couple of things to check.

    Do you have the Compro BDA drivers installed?
    Have you added the card in Config/TV/TV cards?
    Have you made sure it is the VideoMate card that you have added and not the others that may show up?
    have you Auto Tuned?
    Have you assigned the channels to the card?

    When we get the template we can see what sort of set up you currently have and we may be able to offer more help...
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    If your tuners work with WMC, in most cases they should work with MP. However, tuners cannot simultaneously work with two different media center applications. So if WMC is accessing the tuners, MP won't be able to access them. To be sure that WMC is not interfering, you should use the Windows "Services" panel and disable all of the...
    If your tuners work with WMC, in most cases they should work with MP. However, tuners cannot simultaneously work with two different...
    Ok, so I'm a WMC7 user but I thought I should try MP2 since I'm sure my WMC7 is going to fade off to the distance soon. I've...
    Replies
    1
    Views
    837
    MP1 MP2 DVB-T playback DE
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :( -- from CyberSimian in the UK
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :(...
    I've just rebuilt my htpc and added DVB-S and DVB-T cards TBS6281 and TBS6982. The system is all working well except for playback...
    Replies
    3
    Views
    416
    MP1 MP2 IPTV in New Zealand DE
    that will only work if the username+password is in the m3u8 url. I have one like that and it works pretty ok
    that will only work if the username+password is in the m3u8 url. I have one like that and it works pretty ok
    I would love to get IPTV working on my Mediaportal. I have the TV server and three clients working great, but a recent power supply...
    Replies
    8
    Views
    2K
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing this change in MP 1.33! :)
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing...
    With my new hardware, Windows 11 and MP 1.32 the TV channel scan is not working anymore. The frequencies are scanned but no...
    Replies
    40
    Views
    4K
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    900
    Top Bottom