[no Bug] how to return to MP 1.2.3 (1 Viewer)

hilfer

Portal Pro
November 3, 2010
241
3
Home Country
Portugal Portugal
Hi all:

Is there any possibilty to downgrade to MP 1.2.3 after instalation of beta 1.3.0 ,without loosing any past
configurations ??
 
Last edited by a moderator:

HomeY

Test Group
  • Team MediaPortal
  • February 23, 2008
    6,475
    4,645
    48
    ::1
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    go to Start -> Programs -> Team MediaPortal -> MediaPortal and select the 'User Files'. That will open a directory were all the settings for MediaPortal and the installed plugins are, including your databases & thumbs folder. Make a backup of the entire 'MediaPortal folder'. Then remove the 1.3Beta install (Complete Uninstall) and install v1.2.3 again. After install, you copy back the MediaPortal.xml for every setting you have in Config, and after installing the plugins, you can copy back those .xml files so those settings are restored also.

    Since this is a question and not a bug, i'll set the thread prefix to No Bug.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    Hi, yes, you are right. The official x64 1.32 is buggy. You can try a new installers from this post if you like.
    hi, I'm setting up a new computer and have installed MP 1.3.2 after a few goes and getting all the prereqs installed, I was...
    Replies
    3
    Views
    655
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    1K
    Hi CyberSimion Have now got MP 1.31 working ok Stopped Network Adaptor waking computer (Computer now not waking from sleep other than to record scheduled programs) Activated Power Scheduler and ticked all boxes under EPG tag (XmLTv guide now downloaded and installed as scheduled) I think my problem with MP 1.32 install re scheduled...
    Hi CyberSimion Have now got MP 1.31 working ok Stopped Network Adaptor waking computer (Computer now not waking from sleep other...
    I have just installed MP 2.4 I have set up for ICE TV XMTV guide Followed all instructions for set up ( as for MP 1 ) Guide...
    Replies
    14
    Views
    996
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is not extensive). It is strange that you mention this because there are now four DVB-T channels in the UK that behave in the same way (this is new for the UK). I think that these might be some sort of...
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is...
    I am running MePo 1.32 X86 on Windows 11 Ryzen 9 7900X 32GB DDR5 RAM 1TB NVME Boot Drive 4TB NVME Data drive RTX 3060 12GB I have...
    Replies
    10
    Views
    996
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
    It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
    After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
    Replies
    3
    Views
    1K
    Top Bottom