How to start Chrome or other programs (1 Viewer)

Kamil

Portal Member
June 1, 2019
7
1
30
Poland Poland
Country flag
This is my first post, I would like to say hello to members of the forum :)
A multishortcut plugin worked long time ago.
And now?
How to run eg chrome or a game from mediaportal 1?

Regards,

Kamil.
 

framug

Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,526
    543
    South of France
    France France
    Country flag
    To be honest, I'm not the creator of this plugin but, I maintained/improved it long years ago.
    When I will be able to compile MP client easily, I will have a look.
    Right now, pulling the source and, using Visual Sutdio 2010 (with all updated packages installed) is not enough. (Can't compile filters, for example).
    Then, I don't want to waste more time on it.
    IMHO, source code should be easy to compile.
     

    azzuro

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • May 10, 2007
    9,366
    4,994
    France - IDF
    France France
    Country flag
    can you share you source please ?
    VS2010 is no more sufficient for MP need VisualStudio 2015 ( if i remember fine )
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,526
    543
    South of France
    France France
    Country flag
    Please, read VS2013 instead of VS2010.
    At least, VS2013 is enough to compile MP server code.
    MultiShortcut source code is, as always, in mp-svn plugins repository.
     

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,526
    543
    South of France
    France France
    Country flag
    This is my first post, I would like to say hello to members of the forum :)
    A multishortcut plugin worked long time ago.
    And now?
    How to run eg chrome or a game from mediaportal 1?

    Regards,

    Kamil.
    Hello Kamil,
    You will find V2.6 MultiShortcut plugin working for sure with MediaPortal 1.22 here
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    D Getting Started General Support 30
    horned_reaper [Music] 5012: Start current music track from the beginning Improvement Suggestions 21
    T [solved] Green Button start MP not working....but box ticked in config. General Support 1
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    vvulture UNKNOWN ERROR when starting live TV General Support 6
    ajs Trakt error when start with MP crash Trakt 1
    F Recording starts at second time only MediaPortal 1 Talk 6
    tano_grasa Movie cover not showing when starting a movie aMPed 0
    ajs [solved] 4982: Why this error hard stop when Mediaportal start? MediaPortal 1 3
    joecrow AMD Radeon Settings app. won't start after hibernation. General Support 0
    Icaro Close MP when the external player is started General Support 13
    M MP1 stops responding after Starting Plugins General Support 14
    joecool70 Fehlermeldung Error invoking action "Start Timeshift" Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    P MP2 TV Server crashes when starting - throws error remoting exception General 2
    P [solved] MP2 fails to install: "Insufficient privileges to start services" General 11
    T MP bricht Videos und Serien beim Start ab. Allgemeines Supportforum 4
    D Enhance "wake on lan" feature (on demand, not on start) Feature Requests 6
    joecrow No Audio after MP Start/Resume from Sleep General Support 0
    R How to I get started with MP2? General 1
    squidina [solved] - MediaPortal 1.22 won't start even with new install General Support 4
    M App Icon starts Configuration Installation, configuration support 3
    O [solved] MP2.2.1 TV-Server Configuration wont start after initial installation General 10
    Terra Videos do not start playing on first attempt, always have to press play twice General Support 9
    T Issues with MediaPortal not starting correctly using versions after 1.20 Final General Support 6
    Similar threads

























    Top Bottom