How to use that plugin? | No Videos found! (1 Viewer)

weissollo

MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 2, 2007
    200
    7
    Franken
    Home Country
    Germany Germany
    Hi all,

    where can I find a manual for that Plugin.

    I have only installed the plugin itself. And I get that error:

    attachment.php



    I don't know how to install that splitter. Or what should I install?
     

    Attachments

    • No Videos found.PNG
      No Videos found.PNG
      255.3 KB

    offbyone

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • April 26, 2008
    3,989
    3,712
    Stuttgart
    Home Country
    Germany Germany
    Do you get videos on the other sites? Favorites will only work after you set a video as fav. Which version are you using?
     

    weissollo

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • March 2, 2007
    200
    7
    Franken
    Home Country
    Germany Germany
    I'm using Mediaportal 1.0.1 an onlinevideos-0-8-3-05-04-2009-onlinevideos0.8.3.
    I don't see any video sites when I use MP as a normal user.

    I gave my usual account the rights to acces: C:\ProgramData\Team MediaPortal

    Attached you see the logs when I'm using this plugin as a normal user (not admin).


    Thanks
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Didn't know computers are available in Canada's jails... :p
    Didn't know computers are available in Canada's jails... :p
    Hi folks, basically I have this m3u list with links I am trying to scan with the TV configuration tool but all the channels even...
    Replies
    5
    Views
    860
    That fixed the problem. I just manually installed VC_redist.x64.exe and reinstalled 1.32 64-bit. Thanks for that. A couple of things; the deployment tool for 1.32 doesn't remove the previous version when you're updating from 1.31 to 1.32 and "MediaPortal TV Server" gets installed even when you choose to install the client only. I...
    That fixed the problem. I just manually installed VC_redist.x64.exe and reinstalled 1.32 64-bit. Thanks for that. A couple of...
    I have performed client installations of 1.32 64-Bit on four machines using the central configuration setup on Windows 10 Pro...
    Replies
    2
    Views
    678
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
    Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
    Replies
    1
    Views
    714
    I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at all. I just wanted to: understand current Status & Situation understand my Options for a stable System improve my Knowledge & learn from Experts Especially because your limited Dev Resources and the...
    I am Sure the Issues will be fixed towards a stable. NET6 Version. Please don't get me wrong - My Intent was not any Complaint at...
    Hello Folks, Yesterday I upgraded to Mediaportal 2.5 via uninstalling 2.4.1 first and then install the latest .NET6 Variant of...
    Replies
    12
    Views
    1K
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    2K
    Top Bottom