recording with tvguide hangs (1 Viewer)

ctonning

New Member
December 27, 2005
1
0
when scheduling a recording with tvguide, once it starts, i cant stop the recording. Mp continues until the harddisk is full. Cant find anything in forums on this topic. Can anybody help me with this problem
 

Taipan

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 23, 2005
    2,075
    44
    Melbourne
    Home Country
    Australia Australia
    ctonning said:
    Can anybody help me with this problem
    We probably can help you, but we need a lot more information.....the fact that you have not found anything on this topic already, suggests that it is something unique to your setup.

    Please use the Support Template and clearly describe the steps you are doing to cause this problem. Also include the relevant section of your MediaPortal.log file.
     

    hwahrmann

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • September 15, 2004
    4,633
    2,457
    Vienna, Austria
    Home Country
    Austria Austria
    ctonning, please post the log especially have a look into error.log, you must/should see something. But as Taipan said, please fill out the support form to assist you.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the error. After uninstalling MpUrlSourcesplitter(x64) I installed the MpUrlSourcesplitter(x86). But the error message still comes.
    I can confirm that. After reinstalling MP1.31(x86) I mistakenly installed the x64 version MpUrlSourcesplitter. Then I got the...
    Just completed a clean install of Win 10 followed by MP 1.31. During install the installer hung up because I didn't have .net 3.5...
    Replies
    3
    Views
    627
    MP1 MP2 Odd Standby issue DE
    Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as I can tell, now when my HTPC wakes up to make a recording it no longer does so in away mode. I will probably do a restore from a backup in the hope that that will resolve the issue.:mad:
    Since I played around with all the settings as per the previous posts and despite putting everything back to how it was, as far as...
    Generally standby is working well on My Mp 1.32 x64 pre set up. I just have one issue, which was also present on earlier x86...
    Replies
    35
    Views
    4K
    @Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
    @Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
    Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
    Replies
    1
    Views
    610
    @CyberSimian As I have just posted in the MP2 subforum I will stay with MP1 for the time being. Many thanks for all your very informative and detailed responses. I will take your advice and monitor the Scheduled recordings list for the discrepancies you have described. Cheers.
    @CyberSimian As I have just posted in the MP2 subforum I will stay with MP1 for the time being. Many thanks for all your very...
    I am in Australia. My problem is with recorded tv programs. Most times the program title and info are correct but quite often the...
    Replies
    36
    Views
    3K
    did you try the delay property as explained here? WebEPG Grabber
    did you try the delay property as explained here? WebEPG Grabber
    Hi. I have a problem with a WebEPG grabber I'm trying to do. The problem is that the site returns a json-file and I cant get my...
    Replies
    27
    Views
    5K
    Top Bottom