RED DOT recording state doesn't appear in video fullscreen playing (1 Viewer)

ajs

Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    I force update Active and Schwduled properties by reddot changes
     

    Attachments

    • LatestMediaHandler-force-update-by-reddot.dll.zip
      252 KB · Views: 21

    framug

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • January 31, 2005
    4,819
    810
    South of France
    Home Country
    France France
    Country flag
    BTW here are some screenshots showing red dot(s) from a programme just redording and another one which is not recorded.
    Pls. note that all red dots are there and filled correctly ;)
    Well, on my system OK for big OSD in myvideo but not for the big OSD in mytv...
     

    CyberSimian

    Test Group
  • Team MediaPortal
  • June 10, 2013
    2,310
    1,403
    Southampton
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Test of MP Base Product
    I have been trying to get this to work this morning, so far without success. :(

    I was under the impression that @ajs had implemented in the base product the visibility condition "Player.Recording", and also the built-in skin variable "#TV.Record.Active". To test these I did the following:

    (1) Copied my 1.21f production partition to my test partition.

    (2) Installed @ajs second Team-City build over 1.21f in my test partition (no problems encountered). Note LMH not installed.

    (3) Modified "MyTvFullscreen.xml" in my "ClassicWide" skin to show a second red dot if anything was recording.

    (4) To confirm that I had added the additional red-dot control correctly, I first used <visible>true</visible>, and indeed the second red dot appeared in the location that I was expecting. :)

    (5) I then started a programme recording, and used <visible>Player.Recording</visible> to control the visibility of the red dot. No red dot appeared. :(

    (6) I then tried <visible>string.equals(#TV.Record.Active,'true')</visible>, but still the red dot did not appear. :(

    So, have I misunderstood what has been implemented? Is this supposed to work in the MP base product?

    -- from CyberSimian in the UK
     

    catavolt

    Design Group Manager
  • Team MediaPortal
  • August 13, 2007
    13,415
    9,667
    Lanzarote
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    Here we go step by step with red rectangles showing red dots which should be seen IF latest LMH is installed:

    12-53-20.jpg Big OSD of a programme recording

    12-53-28.jpg Small OSD of a programme recording

    12-53-34.jpg Pause-OSD of a programme recording

    12-54-35.jpg Big OSD MyVideo with red dots (and full display of ongoing recording when hovering red dot in navigation buttons)

    12-54-46.jpg Pause OSD in MyVideos

    12-55-09.jpg BasicHome
     

    catavolt

    Design Group Manager
  • Team MediaPortal
  • August 13, 2007
    13,415
    9,667
    Lanzarote
    Home Country
    Germany Germany
    Country flag
    So, have I misunderstood what has been implemented? Is this supposed to work in the MP base product?
    Well, for the base product we always have the red dot with ID 39 ;)
    All the other bells and whistles come from LMH and can be seen only when that is installed and activated ;)
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Player.Recording return g_player.istvrecording value but who fill this, i dont know ;)

    --
    WBR, ajs :):whistle::coffee:
     

    ajs

    Development Group
  • Team MediaPortal
  • February 29, 2008
    13,895
    8,447
    Kyiv
    Home Country
    Ukraine Ukraine
    Country flag
    Instead <visible>string.equals(#TV.Record.Active,'true')</visible> try <visible>string.equals(#TV.Record.Active,true)</visible>

    --
    WBR, ajs :):whistle::coffee:
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MediaPortal Version: 1.19.0 Description Playback of recorded digital tv recordings stutter after playing for 5 mins or so. Stuttering lasts about 1 minute. Replaying the same section shows no stuttering so the problem does not appear to be with the recording, rather with the playback. No background programs running. Windows 7 OS...
    MediaPortal Version: 1.19.0 Description Playback of recorded digital tv recordings stutter after playing for 5 mins or so...
    MediaPortal Version: 1.19.0 Description Playback of recorded digital tv recordings stutter after playing for 5 mins or so...
    Replies
    0
    Views
    904
    • Locked
    THX - found it (actually a key I never use :)) - small issues when enteing the username you can't select "OK" via keyboard only. same goes for the password. The select graphic overlaps (the OK Button and Abbrechen - when you move teh mouse over them you will see)
    THX - found it (actually a key I never use :)) - small issues when enteing the username you can't select "OK" via keyboard only...
    MediaPortal 2.1 Pre Release! After a long time of waiting we proudly present the latest version of MediaPortal 2. See the release...
    Replies
    22
    Views
    5K
    You probably don't need to do that unless you're using the CI slot.
    You probably don't need to do that unless you're using the CI slot.
    Hello folks. I've been a long time user of Mediaportal 1.x. It has been a struggle getting my TBS 5881 card to work reliably...
    Replies
    3
    Views
    1K
    Awesome U rock MM !!! Yep those patch files did the job What a fantastic result. !!! I am here telling my kids someone from the other side of the world has helped sort my problem out in about 10 minutes Thank you SO MUCH !!! That's really wonderful support :-)
    Awesome U rock MM !!! Yep those patch files did the job What a fantastic result. !!! I am here telling my kids someone from the...
    MediaPortal Version: 1.12.0 Description After installing MP 1.12.0 - Turn on Panasonic TV and Onkyo Receiver (TX SR606) - so...
    Replies
    4
    Views
    3K
    Hi @el Filou Ok I understand, that not easy :( So for now ReClock is the best :)
    Hi @el Filou Ok I understand, that not easy :( So for now ReClock is the best :)
    Description of Change This branch will permit to have madVR renderer to MP1, thanks to Tourettes for this and Madshi. This branch...
    Replies
    6K
    Views
    520K
    Top Bottom