TV Groups are not showing up in TVServer Setup | Page 8

Discussion in '1.0.1 and SVN Builds' started by scirocco790, April 12, 2009.

  1. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Which we are not able to reproduce with 1.0.2 which DOES contain fixes to adress the issue from 1.0.0 and 1.0.1 when no TV-Group was present.



    No user has yet provided a step by step description which allows us to reproduce the issue.
    And we allready did put quite some efforts into reproducing the problem. :confused:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. thecubist
    • Premium Supporter

    thecubist MP Donator

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Me again, I thought the problem was gone in a mysterious way, could configure my tv group an the tv groups tab was accessable every time I entered the tv server configuration. today, I tried to sort the radio channels also and now the tv groups tab is gone!

    STEP BY STEP description:
    1.) entered tv server configuration an checked tv groups tab. it was shown correctly
    2.) changed to the radio channels page
    3.) pressed delete encrypted
    4.) changed to the radio groups tab
    5.) added a new group (is it ok to call it "my channels" if there is also a tv group "my channels"?)
    6.) tried to access tv groups tab -> DOES NO LONGER WORK
    7.) tried to access manual control -> DOES NO LONGER WORK

    Maybe this helps to reproduce the problem?

    Regards,
    thecubist
     
  4. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    thecubist
    Why do i always have to _ask_ for logfiles? :(

    *update*
    just followed your description step by step (even named the groups the same), and i still can access manual control and all group section without issues...
    . :confused:
     
  5. thecubist
    • Premium Supporter

    thecubist MP Donator

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Chris
    :sorry: for the missing logs, it is a bit complicated to get them from the cube ... here they are, still huge ;-(
    to bad, that you still can't reproduce the problem ...
     
  6. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    new errors in the log.... hhmm.....
    need to talk with the devs, maybe someone has an idea.
    btw. was that MS-SQL or MySQL again you use? :)
     
  7. thecubist
    • Premium Supporter

    thecubist MP Donator

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I installed mp with it's default settings, so I use MS-SQL ...
     
  8. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Okay, using MS-SQL here as well. So that can not be the reason either.
     
  9. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    thecubist

    Could you please use MS-SQL Management Studio to create a backup of the db and attach this here?
    Then our developers can take a look why the gentle exception occurs.

    The db must be from the point at where you can not access the Group and manual control sections.
     
  10. thecubist
    • Premium Supporter

    thecubist MP Donator

    Joined:
    April 22, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    here it is ...
     

    Attached Files:

  11. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    Did you select the "Remove all of the destinations listed, and add 1 new destination." option when you created the backup?
    Because i can not import it here.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!