0004144: Videoplayer GC can stay in a loop when cleanup (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
Occasionally if I pause Live TV then resume it later, the video keeps playing but the audio is stuck in a half second loop. As of...
Replies
4
Views
815
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
restarting is supported but depends on the reason why it failed. As an external tool try JDownloader.org - Official Homepage
Earlier this year I changed my internet service provider from a landline (where I was consistently overcharged), to a mains-powered...
Replies
1
Views
534
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
448
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is completey broken with NET4 and NET6 :( Neither an existing profile can be selected nor a new one can be created.
@Brownard another logs of failed installations. I'll take a look into the user management. Edit: I can confirm user management is...
Description: Hi there. First of all, I appreciate all the effort in MediaPortal 2 release 2.5 - visible changes look great (eg...
Replies
1
Views
322
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video signal") on the TV I suspect the AVR has something to do with that. If I manually put the TV only into standby when TV is playing but paused then on wakeup I could not immediately take it out of pause and...
I tried setting the windows screensaver to power off the display on my MP1 HTPC but in fact it only blanks the screen ("no video...
Hi all, I´m using MP 1.30 at the moment and have a problem which also exists on my system on previous versions. So I don´t think...
Replies
3
Views
815
Top Bottom