Colour for Genre Feature ever worked ? (1 Viewer)

AndyUK49er

Portal Member
December 18, 2005
20
0
Reading, UK
Hi has anyone got this feature to work ? Having the genre colored in the EPG.. if so what is requird to make this work ?

Thx
 

FlipGer

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 27, 2004
    2,658
    115
    48
    Leipzig, Germany
    Home Country
    Germany Germany
    Hi,

    yes it worked in earlier builds. Currently there is a bug as far as i looked into the code, so nothing that can be done easy and fast.

    But it will work in 0.2. final. I am currently looking into it. ;)

    Flip.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
    You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
    I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
    Replies
    5
    Views
    877
    Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that apparent errors are not rare, but these are "errors" that do not affect the functioning of the product. (It is not desirable to have these errors in the log file, as it misleads users, testers, and...
    Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that...
    Hi, I am reinstalling MediaPortal 1.13 on a new W10 64Bit computer. In need to use this old version because of TVWishlist. So my...
    Replies
    10
    Views
    1K
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after restart. If you go to an episode and open the options and pick choose artwork then choose episode thumbnail it shows the correct thumbnail and says it is remote. Click on it and it goes local instantly and...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    Replies
    0
    Views
    411
    There has been some jigger-pokery going on with the Windows volume OSD in newer MP-1 versions to get it and the MP volume OSD to display as per the options in MP Config. The behaviour you are seeing will be fixed in the next release, the Windows volume OSD will appear very briefly on MP exit on the desktop but fades away completely...
    There has been some jigger-pokery going on with the Windows volume OSD in newer MP-1 versions to get it and the MP volume OSD to...
    Hi, after a fresh install of MP on a Mini PC, when I exit MP to go back to the desktop, a rectangle appears above the Windows...
    Replies
    1
    Views
    430
    I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
    I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
    Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
    Replies
    4
    Views
    728
    Top Bottom