Feature Requests & Bug Reports | Page 48

Discussion in 'X-Factor' started by cul8er, May 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. f_uneral
    • Premium Supporter

    f_uneral MP Donator

    Joined:
    February 17, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Location:
    Fontanes Geburtsstadt
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: Feature Requests & Bug Reports

    PlugIn Support

    Hi Cul8er,
    at first: thank you for your great job in developing this great skin. I like it very much.

    Since a few days i try to use the new Plugin "New Plugin FritzBox Manager * Update Merged Plugin 0.3.4.4" witch the x-factor - Skin. But all my tryings looks awful - and i can't get the hidden menue to work.



    So please, cul8er, help me. It will be very nice, that the x-factor skin will be support in one of the next versions the FritzBox- Manager Plugin.

    Thanks in advance.

    f_uneral
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. bribbon
    • Premium Supporter

    bribbon MP Donator

    Joined:
    September 11, 2008
    Messages:
    468
    Likes Received:
    95
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +106 / 0
    Home Country:
    Switzerland Switzerland
    Show System Specs
    AW: Feature Requests & Bug Reports

    Hi Cul8er
    i can't find sudoku in the menu editor of the actual version.

    GREAT Skin!!
    thank you bribbon
     
  4. edterbak
    • Team MediaPortal

    edterbak Test Group

    Joined:
    March 4, 2008
    Messages:
    2,113
    Likes Received:
    732
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Researcher
    Ratings:
    +1,174 / 5
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    sudoku = mynumberplacer... :)

    Cul8er... The skinpack is awesome!!!!
    I have one fear though.

    Recently I tried maya skin. I found it WAY snappier compared to xfactor. Scrolling in movingpictures is a lot faster(no delays what so ever), menu's appear faster.... The fear I have is that all the additions to xfactor, ie backgrounds, fanart, fadein/out, zoom things, is actually impacting on performance. What is your thought/experience with this?
    for information ;I am working with an AMD x2 2350BE (1.8ghz) which could ofcourse be the root of things.
     
    • Like Like x 2
  5. Don B.A.Fred

    Don B.A.Fred Portal Member

    Joined:
    July 20, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    Occupation:
    ServiceTechniker
    Location:
    near Stuttgart
    Ratings:
    +4 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Recording Indication

    Hi cul8er,

    thank you for your efforts in that great skin,

    I got an issue in indication of a selected tv-programme.
    The indikator is d*ed small, so i can hardly see.

    please let me know how to change/find the involved icon.


    btw. I agree, in the "hard-to-get-Info-Issue" discussed earlier

    greetings
    cul8er alig8er

    (the crappy fonts are caused by using 4:3 for screenshot)
     

    Attached Files:

    • screen.PNG
      screen.PNG
      File size:
      269.1 KB
      Uploaded:
      February 23, 2010
      Views:
      109
    • selected.PNG
      selected.PNG
      File size:
      37 KB
      Uploaded:
      February 23, 2010
      Views:
      106
    • un_selected.PNG
      un_selected.PNG
      File size:
      21.3 KB
      Uploaded:
      February 23, 2010
      Views:
      92
  6. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi edterbak,

    Thank you for your feedback. The Maya skin will always be alot faster than x-factor simply because of all the graphics and fanart x-factor uses. If I remove that we get a very fast skin but it wouldn't be x-factor. The animations are of little impact. Maya and x-factor is very different skins and I think they should be.

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  7. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi Don B.A.Fred,

    Must be that I missed the list background in the installation pack. I will see and provide a fix. Thank you for your report.

    cheers
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  8. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi edterbak,

    I will release a new version of this skin in a couple of days. Will try to have shorter release cycles now that I don't put all my sparetime on the fanart handler plugin. It will contain improvements on onlinevideos, the new images menu and also an attempt to make the skin a little speedier ;)

    cheers
    cul8er
     
    • Like Like x 4
  9. larsgk12
    • Premium Supporter

    larsgk12 MP Donator

    Joined:
    August 9, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    I can't find any answer to this question, and I have the same problem. When changing between channels, there is no info about current or upcomming programs, only the channel logo. I'm using MP 1.1 RC1. This works as expected in other skins.

    -L-
     
  10. Zappza
    • Premium Supporter

    Zappza MP Donator

    Joined:
    December 10, 2006
    Messages:
    176
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Can confirm this.

    Also, the guide text is still off in the guide when entering the info menu. See my previous post about the issue: https://forum.team-mediaportal.com/...sts-bug-reports-59430/index46.html#post556030
     
  11. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi,

    Thank you for this bug report. I have found the error and it will be fixed and included in next version.

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!