Feature Requests & Bug Reports | Page 47

Discussion in 'X-Factor' started by cul8er, May 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi bodiroga,

    Thank you for your feedback;)

    About your issue reports I have fixed the following;
    * drop down menu in Moving Picture (visibility problem)
    * added logos below big poster



    both will be included in next version of x-factor that will be released in about a week.

    I will not have time for looking at the myEmulator in the near future but will look at it as soon as I get some more time.

    best regards
    cule8r
     
    • Like Like x 1
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Ingram

    Ingram Portal Pro

    Joined:
    December 9, 2008
    Messages:
    98
    Likes Received:
    2
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Never mind, I found the cause of the problem.
     
  4. edterbak
    • Team MediaPortal

    edterbak Test Group

    Joined:
    March 4, 2008
    Messages:
    2,114
    Likes Received:
    736
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Researcher
    Ratings:
    +1,178 / 5
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    Hi Cul8er,

    I have 2 questions:
    1
    I recently noticed something with X-factor.
    When (in movingpictures) slecting a movie, there are a number of symbols visible. 720p 1080i/p DTS MP3 etc..
    I noticed that I don't see just "DTS". Almost all the time "DTS-HD" is showing. Even with older movies. Can you check if the correct image is showing when a movie has standard DTS / DTS-HD audio?
    Thanks in advance Cul8er!!!
    2
    What does next release of X-factor holds in store for us? Are there any cool new things, views or visual effects I can already get excited about :D :D (Ofcourse this question is not life threatening if not anwsered.) Things have been a bit quit about that. But history shows us nearly every release has been mindboggling fantastic. :)

    Thanks!!!!
     
  5. linusminix
    • Premium Supporter

    linusminix MP Donator

    Joined:
    January 12, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Location:
    Grenoble
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    France France
    First of all thanks for this excellent skin which made mediaportal a beauty !!!

    I report an issue in code.google site but apparently you delete it, so i thought i was wrong and try another time and unfotunatly i lost all the menu :( again...

    So i would like to know if i'm the only one to have this problem.

    The problem is :

    1. Open xfactor menu editor
    2. Change in the sub menu "Music" by "Music & videos"
    3. generate a new basichome
    4. Save the configuration
    5. open mediaportal and it fail with the message "unable to read the basichome.xml" (or somethinsg like that)
    6. so i close mediaportal with "alt+F4"
    7. return to the xfactor menu editor wich is completly blank and it just can see about twenty xml file of plugin...

    To reverse back i only find the "solution" to reinstall xfactor...

    The configuration : Windows 7 64bits - mediaportal 1.1 beta 2 with svn 24669 - xfactor r479 - moving picture 1 beta 2
    Plugins : multishotcut - myprograms - showtimes - music video - lastfm - radiotime - online video - intelligent frame correction

    Again 1000 :D
     
  6. ssip96

    ssip96 Portal Member

    Joined:
    April 16, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    First of all- I just want to say that it's really nice to see that although the skin was amazing before you're constantly trying (successfully i must add) to make it better and i thank you for it.

    on that note, there are a couple of issues i have with the latest version of the skin-

    1. There's still no IMDB rank in moving pictures in poster view.
    2. When pressing info button i don't really like the fact that i need to press up to see the info, and really wish that there was a way to disable it. but also, pressing the up key isn't working well at all.
    3. When showing the OSD while watching TVseries episode, the thumbnail used to be the poster of that show, now it is a thumbnail of some random snapshot from the episode, which is in an incorrect ratio so it's all warped and you can't really tell anything from it.
     
  7. emphatic
    • Team MediaPortal

    emphatic Design Group

    Joined:
    August 25, 2006
    Messages:
    3,581
    Likes Received:
    828
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Surface treatment
    Location:
    Alingsås
    Ratings:
    +1,082 / 2
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Show System Specs
    Feature request:

    Logos in the music section, is it possible? As XFactor is using that unique music info plugin to display codec etc, could that possibly be converted into logos instead of text?
    a) because I don't really think those +++ look all that great when no tracks are selected.
    b) because logos look awesome.

    My suggestion for supported ones would be: Stereo/Mono, MP3, OGG Vorbis, FLAC, APE etc.
    Emph
     
  8. intered

    intered Portal Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Hi all,

    I have a problem with the fanart. In Xfactor menu editor I got for music & radio Random music, Movies random Movingpictures, and for Games & Sports games\default.jpg. Pretty much default settings of the Xfactor skin. But only the Games & Sports image shows in Mediaportal, all the other Random fanart does not show.

    Using the latest stable build of Mediaportal (1.0.2) and R479 of the Xfactor skin and version 1.0 of the Fanart Handler.

    What can it be that the fanart does not show up in Mediaportal?
     
  9. Mike1978

    Mike1978 Portal Pro

    Joined:
    July 21, 2008
    Messages:
    146
    Likes Received:
    7
    Ratings:
    +7 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    I have exactly the same problem. BTW: where did you get R526? It's not yet available in the Thread
     
  10. cul8er
    • Team MediaPortal

    cul8er Retired Team Member

    Joined:
    August 31, 2006
    Messages:
    2,159
    Likes Received:
    2,682
    Ratings:
    +2,698 / 0
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Hi,

    There is a bug in the x-factor R479 menu editor that prevents fanart handler to display images properly. The new version that I hope to release very soon (a day or two) will fix this and many more menu editor issues ;)

    best regards
    cul8er
     
    • Like Like x 1
  11. intered

    intered Portal Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Awesome! Thanks man, U own!!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!