Feature Requests & Bug Reports | Page 46

Discussion in 'X-Factor' started by cul8er, May 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jeditrav

    Jeditrav Portal Pro

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    319
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Cheers - I've turned it on, but now when browsing my albums in filmstrip mode, I only get backdrops showing for those few artists that I have 'named' backdrops for; for the rest of the artists I only get a blank screen - it would be good if it could show a random music backdrop for those artists that don't have a 'named' backdrop, or just 'random' backdrops in the album filmstrip mode and just use the 'named' backdrops when you enter a particular artist.



    Also, I notice that when music is playing and I back out to the basic home, I have the album art and details in the new upper left position but there's also the small visualisation playing over to the right of the screen - seems like it's out of place. Personally, I would prefer if the only time you see the visualisation is when you go to fullscreen vis, never in the small box.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Jeditrav

    Jeditrav Portal Pro

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    319
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I notice this is also happening in the TVSeries Season/Episode selection and in the MyVideos Icon view - if I'm at the top of a list and want to quickly get to the bottom, I press 'Up', and to the bottom is where it should (and always has) take me; this new navigation 'policy' is really awful (sucks, in fact)
     
  4. Zappza
    • Premium Supporter

    Zappza MP Donator

    Joined:
    December 10, 2006
    Messages:
    176
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Hi!

    I am not sure if this is a problem for me locally, or if this is something that is really a bug so take this with a grain of salt.

    While watching LiveTV in fullscreen mode, the current program aswell as the next program is displayed. On my computer these are very close, and almost if not overlapping each other in the Y-axis.

    See the attached screenshot.

    Now, I am not sure about what the rest of you like, but I would like the two entries to be a few more pixels apart in the Y-axis.

    Now, If this really is a local issue, I would like to change this for my own good. I know that I can edit the corresponding files manually, but I am not sure exactly which file, and which entry to edit. I looked in the file "mytvFullscreen.xml" but I couldn't find anything obvious.

    Thanks for the great effort you are putting into this!
     

    Attached Files:

    • tv.jpg
      tv.jpg
      File size:
      113.9 KB
      Uploaded:
      January 4, 2010
      Views:
      113
  5. Jeditrav

    Jeditrav Portal Pro

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    319
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    I think they're too close as well - I would like to see the 'Now' details (perhaps in a slightly larger font), then the program description, then the 'Next' details (perhaps in a slightly smaller font) in grey so it's not as prominent as the 'Now', and definately with a bit of space between the lines :D
     
  6. Zappza
    • Premium Supporter

    Zappza MP Donator

    Joined:
    December 10, 2006
    Messages:
    176
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    The ideal solution for me would be to have the Now: + program details and the next to the right.

    Look at my beautiful illustration if you don't get the idea :)
     

    Attached Files:

    • Untitled.png
      Untitled.png
      File size:
      15.4 KB
      Uploaded:
      January 5, 2010
      Views:
      106
    • Like Like x 1
  7. Jeditrav

    Jeditrav Portal Pro

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    319
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +20 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
  8. Cetra

    Cetra Portal Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    30
    Likes Received:
    3
    Ratings:
    +3 / 0
    Home Country:
    United States of America United States of America
    Show System Specs
    Another small request:

    I noticed the logo images files are present for AAC and OGG/Vorbis audio but the TVSeries config that comes with X-Factor does not include the logo configuration for them.
     
  9. clanmackenzi
    • Premium Supporter

    clanmackenzi MP Donator

    Joined:
    April 7, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    6
    Occupation:
    Senior Technologist for Major Oil company
    Location:
    Paris, France
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Scotland Scotland
    Show System Specs

    Have you installed the Xfactor Fonts. I removed them in the previous version but have re-installed them for this version as I was getting overlap and spacing issues in various places within the skin.
     
  10. Zappza
    • Premium Supporter

    Zappza MP Donator

    Joined:
    December 10, 2006
    Messages:
    176
    Likes Received:
    9
    Ratings:
    +9 / 0
    Home Country:
    Norway Norway
    Yes, I have installed the Xfactor fonts. Had some issues with ForTheRecord, which were related to me not copying some language files, so I triple checked that I had them installed.
     
  11. bodiroga

    bodiroga Portal Pro

    Joined:
    January 1, 2008
    Messages:
    241
    Likes Received:
    46
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +46 / 0
    Home Country:
    Spain Spain
    Hi cul8er!

    Now that the fanart handler plugin is so close to its 1.0 version (incredible job, btw), I think that you can have a look at the the new version (not official, but well, is better than the previous one and the official developer says that it's not going to continue developing it) of the myEmulators plugin. Here you have a link to the thread:

    https://forum.team-mediaportal.com/my-emulators-247/inofficial-new-release-major-updates-73900/

    Atreides and Toga (thanks for your work guys) made a new skin file for this plugin version, but as it is based on the StreamMP skin it doesn't look very XFactorish.

    Can you please have a look at it and make a skin file that fits with XFactor style including fanart, more screenshots,...? BTW, is it a problem on my configuration or your myEmulator skinfile doesn't allow the PC Games screen?

    Finally, I don't know if you saw it or not, but some weeks ago I posted a problem with the Moving Pictures skin file and nobody answered me, so I don't know if I am the only one having this problem. Here you have my post:

    https://forum.team-mediaportal.com/552534-post446.html

    Can you confirm it cul8er? ;)

    Thank you very much for all your work and effort man, I really appreciate it (although my English level sometimes doesn't help me to be grateful enough).

    Best regards,

    Aitor
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!