New build? (1 Viewer)

mama

Portal Pro
May 31, 2004
334
0
Germany
I´m getting really nervous while pressing F5 the whole day. There was no new build since over a week. :shock: Will there be one the next time?
 

FlipGer

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 27, 2004
    2,658
    115
    48
    Leipzig, Germany
    Home Country
    Germany Germany
    Hi mama,

    hmm. I also thought: Man a long time. ;)

    The last CVS i grabbed (today) did not compile, there were many errors. So, i think frodo is doing much redesign currently (correct me, frodo, if i am wrong). Since the last Build is very stable and has not many bugs afaik, i think we can wait a little bit....two or three days... :)

    Stay tuned, Flip.
     

    mama

    Portal Pro
    May 31, 2004
    334
    0
    Germany
    Be sure I´m staying tuned every day! :D

    I also tried to get the CVS today (worked) and to compile it (did not work) the first time ever because of the long time. It´s not really because of bugs what makes me nervous waiting for a new release, it´s the fun downloading it and take a look what has changed. It´s a bit like christmas every time. ;)

    I´m afraid of the time, when MP is almost 100% working with all features ever requested. What shall I do then? No christmas every week... :cry:
     

    waeberd

    Portal Pro
    August 16, 2004
    314
    1
    Fribourg (CH)
    mama said:
    I´m afraid of the time, when MP is almost 100% working with all features ever requested. What shall I do then? No christmas every week... :cry:

    :lol:
    well.... you could.... for example..... START USING IT (instead of always just tweaking and optimizing the configuration)! :wink:

    That's my case right now, checking out the new features, improving configuration..... and go to bed - because there is no time left to JUST USE it! 8)
     

    FlipGer

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 27, 2004
    2,658
    115
    48
    Leipzig, Germany
    Home Country
    Germany Germany
    Hiho,

    waeberd: MP is not only for tweaking puporses? You can use it? Man, i must have missed something. ;) :lol:

    mama: I know what you mean. I am always impressed when a new Build comes out. Testing out the new possibilites is a pleasure.

    MP rulez! :)

    Flip.
     

    mama

    Portal Pro
    May 31, 2004
    334
    0
    Germany
    Well, that´s exactly my problem. The only way to play with it is, when my wife is not watching TV (mostly when she´s riding here horse every evening), but then my favourite shows are in TV. So there´s no real chance to tweak it, because it´s under heaviest use. :D
     

    MrMario64

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 22, 2004
    822
    1
    50
    Home Country
    Netherlands Netherlands
    Hi,

    there was always a reason to wait some more for release.. :)

    I'll make a new release when filmstrip is a bit matured / stable / usable.
    Won't be that long I think for the first usable version.

    Here is an actual screenshot of it in My Pictures.

    filmstrip_real.jpg


    Note: this is the initial version, the extra info is not implemented yet.
     

    hamheed

    Portal Member
    September 14, 2004
    35
    0
    Toronto, Canada
    Filmstrip View is looking good!

    Mr. Mario,

    I really like this filmstrip view!

    One request: Can we make the icon text configurable??? Meaning, can a setting be put in place to not show any text under the icons at the bottom???

    Reason being, most of the time, my files for pictures especially, have really obscure names, and the thumbnail is enough for me...
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    559
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
    I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    24
    Views
    2K
    All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size being too big
    All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size...
    I have just updated my mobo and installed Win 10. I then imported all my old settings that were working ok on my old Win 7 system...
    Replies
    14
    Views
    1K
    OK, I didn't know you had modo rights. I let you play with these posts, then. Not necessary to spend time and to generate others misunderstanding. ;)
    OK, I didn't know you had modo rights. I let you play with these posts, then. Not necessary to spend time and to generate others...
    Hi, I am working on a project that is being based on MediaPortal 1. I can install and run the application via the installer but I...
    Replies
    26
    Views
    4K
    Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under Team Media Portal in PF X86. The net 4 version, as I indicated, is the one I installed. Or tried to. For completeness, I deleted the (empty) folder & the Team Media Portal folder (otherwise empty), and...
    Thanks for the response. No change. No MP2 in APPs (the Win 11 version of Programs) There was an empty MP2-Server folder under...
    1. Download MediaPortal for free! - MEDIAPORTAL Click "media portal 2", goes to this github link, which is a 404. 2. Downloaded the...
    Replies
    2
    Views
    353
    Top Bottom