TV Channel Logo in YesNo Notify (1 Viewer)

D3ltoroxp

MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 1, 2008
    3,308
    205
    Home Country
    Germany Germany
    after the Update the channel icon is always on the wrong position in the notify popup...

    Look at screen

    wrong-place-png.110464
     
    Last edited:

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    Can someone tell me what settings need to be set and what conditions will invoke this dialog?

    I need to know this so I can fix and test. I see a notify dialog in bottom right when there is a recording about to start but I dont know how to see the YES/NO notify dialog.
     

    jameson_uk

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 27, 2005
    7,258
    2,528
    Birmingham
    Home Country
    United Kingdom United Kingdom
    Can someone tell me what settings need to be set and what conditions will invoke this dialog?

    I need to know this so I can fix and test. I see a notify dialog in bottom right when there is a recording about to start but I dont know how to see the YES/NO notify dialog.
    Set a reminder from the guide. dialog will appear before program starts (period set in config)
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    D3ltoroxp, do you want to try the attached xml. One thing I dont understand from your screenshot is the overlapping text on the 4th line, this doesnt make sense as there is only 1 label control...anyone shed some light on that? Does it happen on DefaultWide as well?
     

    Attachments

    • tv_notify.jpg
      tv_notify.jpg
      71 KB
    • dialogTVNotifyYesNo.xml
      5.8 KB

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    D3ltoroxp, do you want to try the attached xml. One thing I dont understand from your screenshot is the overlapping text on the 4th line, this doesnt make sense as there is only 1 label control...anyone shed some light on that? Does it happen on DefaultWide as well?

    Maybe the overlapping text is because the description in his screenshot is too long (textboxcontroll?)
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    I dont think its that Holzi as the skin only uses label controls (4, with 1 label per line). I confirmed that the 3rd and 4th lines are on different y-pos.
     

    Holzi

    Super Moderator
  • Team MediaPortal
  • April 21, 2010
    7,934
    2,235
    Ba-Wü
    Home Country
    Germany Germany
    I think this is because of the Clickfinder EPG then? Because it uses linebreaks in its description... problem should be also there in Default Skin.
     

    ltfearme

    Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    That makes sense then.

    I think its rather silly that the description is even populated in that dialog....channel and program name is more than enough.
     

    D3ltoroxp

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • June 1, 2008
    3,308
    205
    Home Country
    Germany Germany
    Soooooooory ltfearme i did not get that from my post a new thread was created. So i will test your attached files and give you feedback. Thanks for that !!
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Oh no. That's not good news. It looks like this is going to be complicated. OnlineVideos won't let us record, so that isn't going to work on this occasion, but I do like the information you have given on Online Videos because I have tried and failed to understand the wiki on that. I will remember this for future use. In the meantime...
    Oh no. That's not good news. It looks like this is going to be complicated. OnlineVideos won't let us record, so that isn't going...
    Good evening! I am trying to set up a TV channel in the TV server to show my live stream from a local camera. I am clearly doing...
    Replies
    14
    Views
    728
    MP1 MP2 [solved] channel numbers issue DE
    that's awesome, thank you! problem fixed. no idea how it got changed as I rarely go into the config.
    that's awesome, thank you! problem fixed. no idea how it got changed as I rarely go into the config.
    Hi, until recently i had my tv channels selectable by typing the channel number on my remote. for instance, i hit the number 9...
    Replies
    2
    Views
    282
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    TVE 3,5 as you noticed in my other Thread.
    Hello Folks, Although the New MediaPortal Version 2.5 looks great so far, it seems that it still has major Bugs? I created a...
    Replies
    2
    Views
    633
    Strange ...
    Strange ...
    Updated MP client from 1.29 to 1.32. Kept Titan skin same as previously; very standard no Extended etc (afaik). The TV menu item...
    Replies
    5
    Views
    1K
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is not extensive). It is strange that you mention this because there are now four DVB-T channels in the UK that behave in the same way (this is new for the UK). I think that these might be some sort of...
    I have not experienced that myself, and I don't know of any reason why that might occur (but my knowledge of how TV Server works is...
    I am running MePo 1.32 X86 on Windows 11 Ryzen 9 7900X 32GB DDR5 RAM 1TB NVME Boot Drive 4TB NVME Data drive RTX 3060 12GB I have...
    Replies
    10
    Views
    1K
    Top Bottom