Menu on the MP Homepage doesn´t work in Firefox (1 Viewer)

mama

Portal Pro
May 31, 2004
334
0
Germany
Maybe I have the false config in my FF, but it doesn´t work for me. Are you all using the IE?
 
A

Anonymous

Guest
worked OK in 0.9.3 and works fine in 1.0rc

Sometimes takes a while for the navigation menu to render.

Hey, better than IE anyday.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

MP1 MP2 recording video DE
VLC has a browser add-on that allows you to start a video selected in your browser in VLC, you then can use its record button. Doesn't always work though, my guess is it won't on protected vids but it is the only thing I have found other than the excellent download capability of Online Videos when available.
VLC has a browser add-on that allows you to start a video selected in your browser in VLC, you then can use its record button...
so really looking for an open source program that will record streams on the computer. not really found one that works well yet...
Replies
2
Views
251
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Replies
0
Views
332
To ge2301, I have now updated both my systems successfully as you suggested. I have only ever had a couple of significant problems with Mediaportal2 and both have been fixed quickly by forum members. I am very impressed by both the forum and the quality of the Mediaportal2 package. Keep up the good work and thank you to all that...
To ge2301, I have now updated both my systems successfully as you suggested. I have only ever had a couple of significant problems...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
7
Views
490
Solution and follow-up in German thread.
Solution and follow-up in German thread.
Hi Guys. I'm very frustrated at the moment. Maybe someone can help me! Due to errors importing series at MP 1 (thetvdb only) I...
Replies
1
Views
734
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote," which I do not have)? Device Manager lists Microsoft eHome Infrared Transceiver as working. I find the MP2 documentation quite confusing as to whether a plugin is needed or whether MP2 is supposed to work...
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
I recently installed 2.4.1. Can anyone tell me why my IE remote does not show up under Input Devices (I show only "WiFi Remote,"...
Replies
0
Views
347
Top Bottom